Vacature PHP developer - Roermond

Roermond

Phind
  • Phind Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

De organisatie bestaat al sinds 2003 en sinds 2011 onder een nieuwe naam. In de schaduw van Roermond heeft dit bedrijf zich ontpopt tot waardige speler. Door de kansen in de markt is dit bedrijf aan het groeien en willen zij internationaal steeds meer landen veroveren met de SaaS oplossing en tijdbesparende producten (Continues Delevery) die zij onder andere aanbieden. Volgend jaar zullen zij de 1000 klanten aan tikken en zul jij jouw te gekke oplossingen tot leven wekken voor internationaal publiek.

Het bedrijf is een marketplace integrator. Ze koppelen grote en kleien internationale verkopers aan marktplaatsen zoals Beslist.nl, Bol.com en Amazon. Ze merken steeds meer dat klanten afhankelijk worden van de software die zij aanbieden. Ze zien een grote stijgende lijn in omzet doordat de producten op meerdere platformen beschikbaar worden gesteld. Alleen al voor Bol.com zijn zij verantwoordelijk voor 1/8e deel van de externe verkoop (!)

Functie

Het team bestaat uit 15 gedisciplineerde mensen, waarvan jij direct samen zult werken met een ontwikkelteam van 6 personen. Hierbij staat potentie centraal en niet direct de ervaring met de hardskills uit de functie eisen. Jouw innovatieve en tijdbesparende productideeën werk je samen met jouw team uit. Hierdoor leer jij het verschil te maken met een schaalbaar product, in een leuke en gezellige werkomgeving.

Eisen

* Je hebt 1 tot 5 jaar ervaring als PHP developer
* Je bent innovatief
* HBO werk- en denkniveau
* Je bent communicatief sterk, ( jij gaat met jouw klanten in gesprek)
* Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
* Het is een pre als je kennis hebt van AngularJS, Node.JS, HTML5, CSS3 en JavaScript

Voorwaarden
* Marktconform salaris
* Reiskosten vergoeding
* Vrijdag middag borrels en leuke uitjes
* Pensioen regeling
* Flexibele werktijden
* Trainingsbudget
* 25 vakantiedagen
* Goede regeling voor overwerken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Roermond Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Roermond