Vacature Full stack Javascript Developer - Rotterdam

Rotterdam

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ken je dat? Pinterest! Zie je eindelijke de perfecte combinatie hoe je je huis in zou kunnen richten of welke outfit je perse wilt kopen voor de aankomende wintersportreis, maar lopen de irritaties hoog op vanwege de twintig tabbladen die openstaan eer dat jij de juiste combinatie hebt gevonden? Deze organisatie denkt liever in oplossingen dan in problemen en maakte van diverse combinaties hun unieke platform! Jij ook zo nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

In 2014 zijn zij begonnen met een allround platform waar je veel artikelen kon vergelijken met elkaar. Omdat er al diverse platformen zoals deze waren besloot de organisatie een pas op de plaats te nemen en een nieuw, uniek platform de wereld in te roepen; een platform waar bij men middels een mobiele app en website wordt ondersteund bij het kopen en verkopen van uiteenlopende producten! Je kunt diverse artikelen delen met vrienden, vergelijken met andere soortgelijke items die automatisch worden geshowt zodra je dit product aanklikt en zelfs winacties uitzetten als bedrijf om hierdoor direct in contact te komen met potentiele kopers. Het maakt shoppen een stuk makkelijker, leuker en socialer!

Jij als gedreven javascript fullstacker weet natuurlijk als geen ander hoe zo’n uniek platform gerealiseerd kan worden op de achtergrond, je bent niet vies van React, React Native, NodeJS en praat makkelijk mee over Big Data.

Samen met jouw team, bestaande uit 5 developers, houdt je je bezig met het doorontwikkelen van het platform, overleg je hoe de nieuwe recommendationstool het beste gebouwd kan worden, geef je met jouw ervaring advies aan de junior developers en werk je samen naar het grote doel toe: uitrollen naar het buitenland!

Gelukkig hoef je je niet te vervelen, want middels hun ticketsysteem krijg je er elke dag een extra uitdagend project bij. Dit ga je doen in wisselende teams. Zo leren jullie nog eens wat van elkaar en blijven je werkzaamheden verfrissend, elke dag weer!

Lijkt het jou gaaf om als meewerkend voorman samen met deze startup internationaal uit te rollen? Reageer dan op deze vacature!

Wat wij bieden:

 • Een salaris tussen de €3500,- en €5000,- op basis van 40 uur
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Laptop van de zaak
 • Een jong, hip bedrijf met leuke collega’s (waarmee ze laatst nog richting Madrid zijn vertokken)
 • Een gloed nieuw pand midden in Rotterdam!

Jij beschikt over het volgende:

 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • React, React Native, NodeJs
 • Big Data, Google Cloud, Elasticsearch
 • Je bent proactief en durft nieuwe initiatieven te nemen
 • Je vindt het leuk om je kennis en advies te delen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam