Vacature Junior C# .NET software developer - Den Bosch

Den Bosch

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Dit familiebedrijf is gevestigd in de omgeving van Den Bosch en is al ruim 30 jaar actief. Deze organisatie heeft een unieke en eigen zoektechnologie ontwikkeld. Deze technologie wordt onder andere gebruikt door gemeenten en overheden. Het hoofdkantoorgebouw van deze organisatie is een zeer modern complex met een open cultuur. Je merkt aan alles dat dit een familiebedrijf is. Iedereen maakt gezellig een praatje met elkaar en de directeur is bijna dagelijks op de vloer te vinden. De directeur kent de namen van alle medewerkers. Zelfs kent hij in de meeste gevallen de namen van de partners en kinderen van de medewerkers van deze organisatie! Dit laat zien hoe betrokken en gemoedelijk deze organisatie is.

Functie
Het development team bestaat uit 25 personen verdeeld in 4 teams. Elk team heeft een bepaalde taak. Elk team wordt aangestuurd door een ervaren lead developer. De lead developer heeft zeer veel kennis en ervaring. Naast je leidinggevende zal deze persoon je sparringpartner zijn en mentor met als doel om jou zo goed mogelijkheid te begeleiden en te helpen met je ontwikkeling. Binnen deze organisatie zijn veel mogelijkheden om door te groeien en het volgens van trainingen. Kort, persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen deze organisatie! Je werkt in een SCRUM omgeving in sprints samen met je team. Daarin ben je zelf verantwoordelijk voor jouw taak binnen een sprint. Je werkt aan diverse interessant projecten. Denk hierbij aan ontwikkelen van nieuwe applicaties, het uitbouwen en optimaliseren van bestaande applicaties. Binnen het development team werken ze met technieken als C# .NET, HTML, Javascript en MSSQL.

Eisen

 • Kennis van het .NET platform en C#
 • Ervaring met databases (MSSQL, MySQL)
 • Ervaring met relevante scriptingtalen als HTML en Javascript
 • Maar vooral veel energie en leergierigheid!

Voorwaarden

 • €2.500,- – €3.000,-
 • 40 uur werkweek (minder bespreekbaar)
 • Trainingsbudget
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch