Vacature Software developer C# .NET technische branche - Breda

Breda

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Voor een indrukwekkende organisatie in Breda ben ik op zoek naar een software developer. Je gaat aan de slag in een echt familiebedrijf. Het is een forse organisatie van ruim 50 medewerkers. De IT afdeling is een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Binnen de IT afdeling werken 8 ervaren .NET C# software developers. Deze organisatie is een unieke organisaties die zeer geavanceerde testapparatuur produceert én programmeert. Ook heeft deze organisatie intern een heuse teststraat waarbij ze diverse voertuigen als bussen en personenauto’s testen. Omdat het een familiebedrijf is heerst er een informele sfeer met een open bedrijfscultuur. Iedereen is aanspreekbaar, zelfs de directeuren. Bij deze organisatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kortom, ben jij een pure developer maar heb jij altijd al interesse gehad in een technische omgeving? Deze organisatie kan je deze unieke combinatie bieden!

Functie

Als C# .NET developer ga je je bezig houden met alle architecturale werkzaamheden. Jij gaat alle lijnen uitzetten voor de ontwikkeling van de nieuwe applicaties en producten binnen deze organisatie Je hebt enorm veel ervaring van C# en .NET en kan functioneren als een meewerkend voorman voor de andere software ontwikkelaars. Dit houdt in dat je op technisch gebiedt een spil kunt zijn in de team. Je gaat je voornamelijk bezig houden met programmeren met alle andere aspecten van de software development. Naast C# wordt er gebruikt gemaakt van de technieken ASP.NET MVC, SQL en XML. Het development team bestaat uit 8 developers die alleen zeer gedreven en bekwaam zijn. Als ervaren developer neem jij de ervaring mee om dit team te versterken. Samen met de andere developers ga je sparren over de mogelijkheden om op deze manier de beste keuze te maken voor de ontwikkeling.

Eisen

 • Kennis van C#, .NET
 • HBO of hoger
 • Woonachtig in de regio
 • Teamplayer

Voorwaarden

 • €3.500,- – €4.500,-
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Opleidingsbudget
 • Thuiswerkmogelijkheden

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Breda
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda