Vacature Medior/Senior C# VB.NET Developer - Nistelrode

Nistelrode

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Ken je dat gevoel dat je als IT’er niet wordt gewaardeerd binnen een bedrijf? Of dat je eigenlijk maar een aanvulling bent op de rest? Dan heb ik hier een vacature bij de absolute tegenpool hiervan! Dit softwarebedrijf is volledig gericht op ICT. Meer dan de helft van al het personeel zijn developers. Zelfs de directeur is programmeur. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je in goede handen terecht zult komen.

De gehele bedrijfsvoering is erop gebouwd om alleen de moeilijkste uitdagingen aan te nemen. Projecten en opdrachten die bij andere bedrijven gefaald zijn, nemen zij met alle plezier aan. Dat betekent dat je natuurlijk wel iets in je mars moet hebben. Creativiteit, open-minded en out-of-the-box denken zijn pijlers waar hoog op ingezet wordt.

Functie

Jij komt te werken binnen het back-end team, waarbij jij aan de slag gaat met de programmeertalen C# en VB.NET. Met je team ga jij aan de slag om de complexe problemen op te lossen, volledig agile binnen scrum-teams. Heb je ervaring met MySQL? Een heel grote pré! De databases draaien hier namelijk volledig op, dat maakt weer net even anders dan dat je gewend bent.

Naast het werk-technische gedeelte wordt ook goed geïnvesteerd in de vrije tijd. Er is een personeelsvereniging die ervoor zorgt dat er ieder kwartaal weer leuke uitjes zijn met het gehele team. Daarnaast is er standaard een vrijdagmiddagborrel en een keer in de maand een Maandborrel op donderdag. Tijdens deze borrels kun je je vermaken op de Playstation, de speeltafel en je team beter leren kennen. Wat ik ook graag uit wil lichten is  het volgende; persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Een keer in de maand is er een persoonlijke otnwikkelingsdag geplanned. Dan kun jij de hele dag werken aan een project dat jij leuk vindt, dat hoeft niet eens met het bedrijf te maken te hebben.

Dus ben jij klaar om een uitdaging aan te gaan binnen een echt IT bedrijf? Solliciteer dan direct hieronder en dan neem ik contact met je op!

Eisen

 • Diploma is van ondergeschikt belang, kennis en ervaring telt!
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met C#
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met .NET
 • Kennis van HTML, CSS en JavaScript is een pré
 • Kennis van MySQL is een pré

Voorwaarden

 • Grote uitdaging!
 • Veel sparren met je collega’s om complexe problemen op te lossen
 • Salaris €2500 – €4500, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • 12 persoonlijke ontwikkelingsdagen
 • Werken binnen een (h)echt IT bedrijf

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Nistelrode
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nistelrode