Vacature Jr.+/Med. Full-Stack .NET Developer - Sittard

Sittard

Phind
 • Phind Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Wil jij software maken die écht het verschil maakt in het leven van anderen? Software maken die het leven van jongeren én ouderen verbetert? Programmeren met een social impact? Lees dan verder!

Voor deze high-tech organisatie in Limburg ben ik op zoek naar een full-stack .NET Developer. Ze hebben 2 jaar geleden een volledige reorganisatie doorgemaakt en werken nu hardcore scrum om hun software nog beter te maken. Tegelijkertijd hebben ze de omschakeling gemaakt naar de nieuwste technieken. Op de back-end kom je te werken met C# .NET MVC en op de front-end kom je te werken met JavaScript frameworks zoals jSon.

Binnen dit bedrijf heerst een uiterst collegiale sfeer, waarbij iedereen lekker met elkaar kan lachen en waarbij iedereen tegelijkertijd zeer klantgericht te werk gaat. Verder is het een uiterst professionele organisatie. Waarbij ze momenteel stappen aan het zetten zijn om ISO certificaten te halen. Dit zorgt voor een goede balans op het werk.

Functie

Binnen deze organisatie zijn ze op zoek naar een programmeur die graag een stap wilt zetten in zijn carrière. Als full-stack developer kom je te werken in een dedicated scrum team waarbij je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan regelmatige gesprekken met je teamgenoten om te kijken waarin jij verder nog kan groeien. Hierbij wordt dan gekeken welke training, cursus of opleiding het beste bij jou past. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Wel wordt er van jou verwacht dat je een echte team-player bent met goede communicatieve skills. De organisatie is op zoek naar iemand die initiatief durft te nemen en kritisch durft te kijken naar de organisatie.

Ben jij deze programmeur? En ben jij klaar om met het bouwen van jouw software écht het verschil te maken in de levens van veel mensen? Neem dan via onderstaand nummer contact op!

Eisen

 • Minimaal 2 jaar werkervaring met C# .NET MVC
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met JavaScript
 • Je bent communicatief vaardig en een echte team-player
 • Je durft kritisch naar de organisatie te kijken en met nieuwe initiatieven te komen

Voorwaarden

 • Salaris €2500 – €3500, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibel werken is bespreekbaar
 • Mobiel & laptop

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Sittard Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Sittard