Vacature Accountmanager (ICT), Brandweer, Sales, Relatiebeheer, Den Haag, Fulltime, 112-markt, Software

Den Haag

CityGIS
 • CityGIS Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Een groot deel van de brandweer is al klant bij ons. Jij gaat ervoor zorgen dat ze dat blijven!

Wat ga je doen als Accountmanager?
Jouw dagelijkse werk zal alles te maken hebben met de dienst- en hulpverleners van, in jouw geval, de brandweer. Een interessant klantenbestand dus!
Een groot deel van de markt is al klant bij ons en jij gaat ervoor zorgen dat ze dat blijven. Je zorgt dat het contact met onze bestaande klanten warm blijft en je bent altijd bereid vragen van klanten te beantwoorden. Vanwege je interesse in ICT snap je zelf steeds beter hoe onze producten werken en kan je in eenvoudige taal aan de brandweer uitleggen waarom zij nou juist dié nieuwe versie van het pakket moeten hebben om nog sneller ter plaatste te zijn bij noodgevallen. Je kunt als geen ander uitleggen wat de effecten zijn van onze nieuwste releases en waarom die gunstig zijn voor onze gebruikers. Uiteraard herken je sales leads en weet je daar goed op in te spelen.

Kortom, je bent een relatiebeheerder met interesse in ICT die weet wanneer je de sales knop moet indrukken!

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in een technische of commerciële richting;
 • Interesse/affiniteit in ICT, Techniek en de Brandweer;
 • Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift (Frans is een pré);
 • Rijbewijs B;
 • Werkervaring in een vergelijkbare rol is niet noodzakelijk, wel mooi meegenomen.
Het aanleveren van een VOG is standaard onderdeel van de procedure.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wie is CityGIS?
Onze gezamenlijke missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de 112-markt, voor meldkamers en vervoer. Brandweer, Ambulance, Politie en Recherchediensten maken allemaal gebruik van onze software. Kortom, de markt waar élke seconde telt.

Onze kracht is het beschikbaar maken van de juiste geografische informatie op het juiste moment aan de juiste mensen. Naast ondersteuning in de dagelijkse operaties van de 112-markt toont CityGIS haar kracht tijdens grootschalig optreden, internationale samenwerkingen en rampenbestrijding. Voor meer informatie ga je naar www.citygis.nl

Wat krijg je ervoor terug?
Salaris! En naast een pensioenregeling en een leaseauto bieden we je een plekje in ons ambitieuze team. In het bedrijf heerst een informele, gezellige werksfeer. We maken regelmatig uitstapjes met z’n allen en in ons mooie kantoorpand in hartje Den Haag is altijd gezelligheid te vinden! We groeien snel als bedrijf, wat maakt dat er voor jou ruimte is om door te groeien en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze functie?
Je weet het, elke seconde telt in deze markt! Solliciteer daarom snel. We ontvangen graag je CV en motivatie via [email protected] Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via 085 487 8221. Je mag hierbij vragen naar Renée de Nooij (HR Adviseur).
 
(W&S) Bureaus, als we jullie hulp nodig hebben dan bellen we!

lees meer

Bedrijfsomschrijving CityGIS, een Nederlands bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag. Onze missie is het leveren van de best mogelijke Geografische Coördinatie & Informatie Systemen aan de professionele markt. De markt waar elke seconde telt; Openbare Orde en Veiligheid.

Onze producten vormen een solide en geïntegreerd geheel van efficiënte oplossingen voor 112-meldkamers en voertuigen. Brandweer, Ambulance, Politie en ook Recherchediensten maken veelvuldig gebruik van CityGIS systemen. Tijdens grootschalig optreden, interregionale-, interdisciplinaire-, internationale samenwerking en rampenbestrijding tonen de CityGIS systemen dan ook hun grote kracht in het beschikbaar maken van de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste betrokken persoon.

CityGIS is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. Je ziet dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor veiligheid, milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor meer informatie zie onze website.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Renée de Nooij
085 487 8221
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager ICT in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag