user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact met SKS Professionals bv
Je bericht is met succes verzonden
Contactgegevens

SKS Professionals bv https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5827/25a7351416007d690c7b4193a0cfb22b/
Cypresbaan 8
2908LT Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

0102580528

SKS Professionals bv

Cypresbaan 8, Capelle aan den IJssel

SKS Professionals bv
Bekijk ICT vacatures

SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals bij elkaar sinds 1999. Met meer dan 15 jaar ervaring, opgebouwd bij tientallen instellingen, bedrijven en ICT afdelingen, heeft SKS Professionals inmiddels een indrukwekkende kennisbank opgebouwd.

SKS Professionals kent de ICT dienstverleningssector als geen ander. Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven om ICT professionals te werven en selecteren. Vanaf het opstellen van functie- en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zet SKS zich volledig in voor de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Onze belangrijkste kennisgebieden zijn:
Helpdeskondersteuning en Support
Systeem- en Netwerkbeheer
Applicatie- en Databasebeheer
Architectuur design
Security


De kern en trots van onze organisatie is een veertigtal hooggekwalificeerde en ervaren ICT specialisten. Voor ons team zijn wij met regelmaat op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de detachering!

Vijf voordelen van werken bij SKS!

Werken in de ICT betekent jezelf voortdurend doorontwikkelen. Bij SKS Professionals gaat dat eigenlijk bijna als vanzelf, of je nu aan de start of in de bloei van je carrire staat. Een investering in jezelf, zou je dus kunnen zeggen. Met als bonus dat werken bij SKS Professionals al vanaf de allereerste dag flinke voordelen biedt. We zetten ze hier graag op een rijtje.

1. Carrire
2. Opleiding en Ontwikkeling
3. Afwisselende werkomgeving
4. Salaris en Voorwaardenpakket
5. Teambuilding en Ontspanning

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website!

Werken bij SKS Professionals bv? 8 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Skilled Servicedeskmedewerker 1e / 2e lijns regio Den Haag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Capelle aan den IJssel
Jr. Netwerk Engineer - regio Muiderberg - Vast
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Muiderberg
Sr Java Ontwikkelaar - Utrecht - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Utrecht
ICT Recruiter tijdelijk - Utrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Utrecht
SR. Systeembeheerder - Breda
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Breda
Sr. Applicatie Programmeur.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Capelle aan den IJssel
Proactieve SALES Consultant Security gezocht! 32-40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Security - Capelle aan den IJssel
Senior Systeembeheerder HBO voor 36 uur per week - omg. Den Haag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
SKS Professionals bv - Den Haag
98 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
APEX Developer - Oracle Application Express - Den Haag e.o. (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren APEX (Oracle Application Express) Developer. De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Den Haag. Het betreft een ..
IT Consultant - Voip Engineer te Rottrerdam (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een representatieve IT consultant, locatie Rotterdam. Een echte aanpakker, doener, iemand die zelfstandig kan werken en commercieel is ..
Functioneel beheerder Metacom (vervuld)
SKS Professionals bv Op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder voor het beheer van Metacom. Je bent als Functioneel Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het beheer, de ..
Functioneel Applicatiebeheerder ERP Centric - omg. Utrecht (vervuld)
SKS Professionals bv Wij zijn op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder voor het beheer van ERP Centric. Je hebt een coördinerende rol tussen gebruikers, leveranciers en ..
Skilled Servicedeskmedewerker - 36 uur - omg. Den Haag (vervuld)
SKS Professionals bv Wij zoeken een ondernemende Skilled Servicedesk medewerker voor 36 uur per week. Je hebt de afgelopen jaren minimaal 3 jaar als servicedesk medewerker ervaring..
Functioneel Consultant - Zuid Holland - 32-40 uur (vervuld)
SKS Professionals bv Onze opdrachtgever is op zoek naar een Functioneel Consultant die fungeert op HBO niveau. Wij zoeken geen allround ICT-er of systeembeheerder maar iemand die al eerder als ..
Senior HBO Systeembeheerder - omgeving Den Haag (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Senior Systeembeheerder.  Ervaring met Microsoft virtualisatie,  Citrix infrastructuur, AppV-kennis en een relevante ..
Systeembeheerder Citrix (vervuld)
SKS Professionals bv Ik zoek een ervaren HBO Systeembeheerder die vandaag de dag volledig gericht is op het Citrix landschap. Je bent je bewust van mogelijke gevolgen van ICT acties ..
ICT Services Coordinator (vervuld)
SKS Professionals bv Introductie Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een ICT Services Coördinator. Het gaat hierbij om een functie met uitzicht op een vaste ..
JAVA script ontwikkelaars gezocht - tijdelijk - omgeving Gouda (vervuld)
SKS Professionals bv Tijdelijke Javascript Ontwikkelaars gezocht! Het betrfet een tijdelijke opdracht voor de duur van een half jaar...
(Proces)Manager Servicedesk - Den Haag (vervuld)
SKS Professionals bv Wij hebben een leuke baan voor jou als (Proces)Manager Servicedesk. Het betreft hier een Internationale organisatie. Als Servicedeskmanager stuur en coach je het team ..
Informatie analist (vervuld)
SKS Professionals bv Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Informatie Analist. Het gaat hierbij om een functie met uitzicht op een vaste aanstelling Ter ..
Applicatie Coordinator (vervuld)
SKS Professionals bv Voor een opdrachtgever in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Applicatie Coördinator. Het gaat hierbij om een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.  ..
HBO Sharepoint Consultant - Utrecht - auto van de zaak! (vervuld)
SKS Professionals bv Door de sterke groei van een Sharepoint omgeving zoeken wij een consultant die de rol opzich kan gaan nemen om deze applicatie te gaan standaardiseren met betrekking tot ..
Internationale SQL Developer - Utrecht (vervuld)
SKS Professionals bv We are looking for an International SQL Developer. Support and implementation of business applications inclusive (ERP). You are capable of developing and designing IT ..
Systeemengineer - Breda (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een systeembeheerder. Je zorgt voor het dagelijks beheer en komt met concrete verbetervoorstellen en bijkomende investeringen.De ..
BI Analist - Rotterdam - 32 tot 40 uur (vervuld)
SKS Professionals bv Wij zoeken een ervaren BI Analist! -    Rapportgages maken zowel interne als extern -    Toevoegen van nieuwe data bronnen aan datawarehouse..
PHP Developer - Rotterdam (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren PHP Developer. Je komt te werken in een hecht team, waarin ieder zijn specialisaties heeft. De organisatie kenmerkt zich door ..
Junior Frontend Developer - Rotterdam (vervuld)
SKS Professionals bv Wij zijn op zoek naar een zelfstandige Front-end Ontwikkelaar die up-to-date is met de laatste front-end ontwikkelingen voor onze opdrachtgever in ..
Linux Beheerder - 13e en 14e maand! (vervuld)
SKS Professionals bv Kom jij bouwen aan een Linuxplatform en deze vervolgend uitrollen en beheren! Wij zoeken een ervaren systeembeheerder met de focus op het Linuxplatform en applicatiehosting...
Java ontwikkelaar - Software Architect (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zoeken wij een software architect met ruime ervaring als Java Ontwikkelaar...
Netwerkbeheerder - TIJDELIJK t/m einde van het jaar! (vervuld)
SKS Professionals bv Voor een eindklant zoeken wij een ervaren Netwerkbeheerder. Het betreft een tijdelijke klus t/m einde van het jaar 2017. Werkzaamheden: Meedraaien in dagelijkse controles..
HBO Systeem- en Netwerkbeheerder Cloud - 36 uur - Omgeving Rotterdam (vervuld)
SKS Professionals bv Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HBO Systeem- en Netwerkbeheerder. We zoeken een echte infrastructuur denker met focus op de cloud die de grote lijn blijft ..
IT Consultant Systeembeheer – Regio Randstad (vervuld)
SKS Professionals bv Zie jij het als een uitdaging om de IT-omgeving van onze opdrachtgevers te verbeteren met jouw kennis en ervaring? Zoek jij afwisseling in je werk en voldoende ruimte voor ..
Systeembeheerder - VDI - Den Haag (vervuld)
**** Op zoek naar een ervaren Systeembeheerder met als specialisatie VDI en werkplek.  Je draagt daarbij zorg voor een stabiele gebruikersomgeving middels monitoring en ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Capelle aan den IJssel