Vacature Technisch Tester Gezocht! - Utrecht

Utrecht

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zie je het zitten om binnen een gezellig team in hartje Utrecht een belangrijke bijdrage te leveren aan applicaties binnen de huizen- en hypotheekmarkt? Kun je daarnaast zelfstandig werken en denken in oplossingen? Lees dan vooral verder!


Als tester ziet je werkdag er ongeveer als volgt uit: in de ochtend kom je met je scrum team bij elkaar om te kijken hoe het is gegaan met je gedraaide testen. Testscripts worden opgesteld en uitgevoerd aan de hand van Userstory’s. Jij bent medeverantwoordelijk voor het opzetten, gebruiken en onderhouden van een schaalbare regressietest. Samen met je team werk je aan functionaliteiten die een groot verschil maken voor de organisatie. Dit is nog maar een kleine greep uit jouw toekomstige werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen

Het bedrijf is op zoek naar iemand met een hbo denkniveau. Dan gaat het niet zozeer om het papiertje, maar vooral de ervaring en het kennisniveau is hierbij leidend. Voor de werkzaamheden is het handig als je iemand bent die ongeveer 5 à 10 jaar relevante werkervaring hebt. Verder beschik je over:

 • Enige affiniteit met de woning- en hypotheeksector
 • Een oplossingsgerichte denkwijze, en ben je communicatief vaardig zodat je goed in het team past
 • Je hebt ervaring met scrum en agile
 • Je hebt ervaring met tools zoals Selenium
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, dit is een harde eis.
 • Verder zou het hanig zijn als je enige ervaring hebt met geautomatiseerd testen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 4.000 p/m
Overige info

Naast een gezellige informele werksfeer in een fantastisch gelegen pand naast Utrecht Centraal biedt het bedrijf je geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit:

 • Een opleidingsbudget van €5000
 • Een NS businesscard
 • De mogelijkheid tot thuiswerken
 • Wat betreft de vakantiedagen is er de mogelijkheid om sommige dagen uit te laten keren
 • Een pensioenregeling

Het loon varieert van ongeveer €2750 tot €4000 per maand, afhankelijk van je kennis en werkervaring.


Stuur ons jouw meest recente CV via de sollicitatieknop en we nemen contact met je op. Mailen kan ook, naar [email protected] Bellen kan ook, naar 020 8203 755.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar we jou als Technisch Tester voor zoeken is gelegen direct naast Utrecht Centraal en zit in een geweldig mooi pand. De organisatie is vooral actief op de huizen- en hypotheekmarkt, waar het bij problemen probeert te bemiddelen tussen de bank en de klant. Meer dan een miljoen huishoudens zijn klant bij dit bedrijf, het gaat dus echt om een grote speler op de markt! Het streven van de organisatie is dat iedereen kan wonen en blijven wonen in het huis dat hij wil. Indien klanten problemen krijgen door o.a. arbeidsongeschiktheid en ze kunnen de hypotheek niet meer betalen, gaat dit bedrijf met de bank om te tafel om ervoor te zorgen dat de klant in zijn huis kan blijven wonen.

De ICT afdeling werkt aan het oplossen van vraagstukken uit deze werkzaamheden. Dit bedrijf bestaat uit een gezellig en gedreven team dat vol energie streeft voor het beste. Successen worden groot gevierd, er wordt gezamenlijk geluncht en er is een maandelijkse bijeenkomst met de hele organisatie om gezellig bij te praten. Als Technisch Tester draag je je steentje bij aan het optimaliseren van de applicaties van dit bedrijf. Jullie zorgen onder andere voor een ideale werkomgeving zodat alle collega’s optimaal samen kunnen werken. Binnen dit bedrijf krijg je veel vrijheid, ze proberen altijd met je mee te denken en aan je wensen tegemoet te komen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! Zo is er onder andere de mogelijkheid om thuis te werken, het is voor hen belangrijk dat jij je werk goed uit kunt voeren, waar en wanneer jij wilt!

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Tester in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht