Vacature Software testers gezocht Eindhoven en Utrecht!

Eindhoven

Testing Professionals
 • Testing Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk je graag aan hightech en embedded projecten binnen de automotive, manufacturing, infra, transport, elektronische en telecom branche? Vind je daarnaast de ruimte om ideeën op te laten bloeien essentieel en weet je nu al waar je je persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000,- aan wilt besteden? Dan ben je hier aan het juiste adres!


In je functie al Software tester voor de vestiging in Eindhoven of Utrecht ben je niet bang voor iets nieuws. Je werkt aan toonaangevende en uitdagende projecten en veel nieuwe technologieën. Je werkt aan state-of-the-art producten en hightech projecten. Dit kan soms een lastige puzzel zijn, maar je hebt in ieder geval continue uitdaging.

Met je passie voor techniek breng je daarnaast je kennis mee die verder gaat dan pure software testing. Je werkt aan projecten op de locatie in Eindhoven of Utrecht, of bij klanten. Doordat aan zoveel verschillende projecten en producten gewerkt wordt, huist er ontzettend veel kennis binnen dit bedrijf. Niet voor niets worden er dan ook maandelijkse kennissessies vanuit de verschillende business units georganiseerd, initiatieven besproken en inspirerende workshops gegeven door je collega’s. Ontwikkeling en opleiding staan als een rode draad in je werk centraal en sky is the limit als het gaat om ontwikkelmogelijkheden en groei. Koester jij ambities richting Test manager of – coordinator, of wellicht zelfs Scrummasterr? Hier kun je deze ambities op de vrije loop laten!

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding richting IT;
 • 1 – 10 jaar werkervaring en testing kennis opgedaan in een technische omgeving;
 • Ervaring met het werken in een agile omgeving
 • In het bezit van ISTQB/ISED Foundation certificaat, liefst ook in bezit van Advanced/Practitioner
 • Bent sociaal, communicatief vaardig, een echte teamplayer en houdt graag je vakkennis op peil!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden;
 • Auto of mobiliteitsvergoeding, netto onkostenvergoeding, winstdelingsregeling en pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om lange reis te maken;
 • Mogelijkheid om 36uur te werken;
 • Leuke uitjes van zomerkarten tot skiën naar buggyrijden en gezellig barbecueën;
 • Iedere collega spreekt dezelfde technische taal;
 • Aandacht voor jou als mens;
 • Last but not least: een vast contract en persoonlijk opleidingsbudget van maarliefst € 6.000,- per jaar!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wanneer jouw hart niet sneller gaat kloppen van het testen van business of financiële software maar wel van high tech en embedded software, dan kunnen ze je hier de hand schudden. Met vestigingen in Eindhoven, Utrecht, België, Vietnam en Moskou werken hier in totaal 450 technische mensen. Wie je in het bedrijf ook spreekt, iedereen heeft technische achtergrond en houdt van een platte organisatiestructuur. In Nederland werkt het overgrote deel, namelijk zo’n 375 medewerkers.

In Eindhoven is het hoofdkantoor gevestigd maar de meest nieuwe vestiging in Utrecht huisvest ondertussen zo’n 30 medewerkers. Sinds ’96 is dit technische systeemhuis in de markt en hebben zij aan zeer gave projecten gewerkt voor TomTom, Thales, ASML, Philips, VanDerLande, Priva, Vialis, TKH, Lely en heel veel meer! Aan projecten wordt van begin tot eind gesleuteld en niet zelden worden volledige werkzaamheden van de R&D-afdeling van een klant in huis in Eindhoven of Utrecht opgepakt. De helft van projecten vind namelijk plaats aan de hand van Inhouse development. Het overige deel wordt veelal bij klanten direct opgepakt. Als software tester is uiteraard dezelfde verdeling van toepassing.

Met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar hechten ze hier veel waarde aan plezier in je werk, kennisdeling en een gedeeld enthousiasme en passie voor software ontwikkeling en testing. Je krijgt dan ook niet voor niets de mogelijkheid om veel afwisseling in je werk te hebben, ideeën over te ontwikkelen projecten de vrije loop te laten in het Development Centre en een persoonlijk opleidingsbudget van maar liefst € 6.000,- per jaar! Hier sta jij als persoon en jouw ontwikkeling centraal en je wordt door een persoonlijke peoplemanager ondersteund. Jij bent immers de drijvende kracht van dit bedrijf!

lees meer

Contactpersoon Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven