Vacature Cloudadministrator - Haarlem

Haarlem

Provincie Noord-Holland
 • Provincie Noord-Holland
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Cloudadministrator
32 - 36 uur | Haarlem

De provincie Noord-Holland werkt aan opgaven die een flinke vernieuwing eisen van onze informatievoorziening en ICT. We geven hoge prioriteit aan het realiseren van een aantal projecten die samen het fundament vormen van deze vernieuwingen, zoals het neerzetten van een cloudinfrastructuur zodat we slim gebruik kunnen gaan maken van de publieke cloud. Dit alles vereist ook een aanpassing van onze interne IT -organisatie en –dienstverlening, een traject waar we middenin zitten. Help jij ons als cloudadministrator bij het beheren van de cloudinfrastructuur? Solliciteer!

Jouw baan
Voor de uitvoering van digitale processen is een goed werkende cloudomgeving van groot belang. Deze moet fungeren als de kruk waar onze digitale organisatie op drijft. De provincie wil optimaal, flexibel en veilig gebruikmaken van de innovatieve mogelijkheden die de publieke cloud biedt. We kozen daarom voor AWS. De migratie daar naartoe is inmiddels gestart. De komende jaren doen we dat samen met een AWS-dienstverlener, die ook het beheer verzorgt. Met een eigen cloudteam, dat we nu opbouwen, gaat de provincie de regie voeren op haar cloudomgeving en op deze dienstverlener. Jij zorgt dat de cloudomgeving werkt zoals verwacht. Als administrator ben je ook van essentieel belang voor een goed functionerend cloudteam. Binnen het team werk je samen met bijvoorbeeld de cloudarchitect en de cloudconsultant.

Je bent een hands-on beheerder met liefde voor techniek en met interesse voor het experimenteren met nieuwe technologie. Samen met leveranciers voer je implementaties uit en beheer je cloudomgevingen voor afnemers. Je zorgt voor toepassing van standaarden en automatiseert implementatie en beheer zo veel mogelijk. Daarnaast faciliteer je afnemers met tools en kennis.

Dit bieden wij
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.506, - en € 5.008, - (schaal 11) op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris dat je kunt inruilen voor onder meer vrije dagen of dat je kunt laten uitbetalen.
 • Een opleidingsbudget van € 5.000, - per vijf jaar.
 • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
 • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt.
 • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid: je kiest zelf waar en wanneer je werkt.
En dat is nog niet alles. Lees op www.noord-holland.nl/werkenbij waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga je werken
Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.
Je gaat werken bij de nieuwe sector Concern Informatievoorziening & Datatechnologie in het programmateam Cloud Infra & Organisatie. Andere teams binnen de sector zijn Vernieuwing, Regie, Service & Beheer en het team Beleid, Kaders en Advies. In totaal bestaat deze nieuwe sector uit circa 50 fte. De sector vertaalt de behoeften van de klantdirecties naar effectieve en efficiënte oplossingen en voert de regie over de realisatie en het beheer. De provincie Noord-Holland heeft al langer grote delen van haar ICT uitbesteed aan externe ICT-dienstverleners. De sector stuurt deze dienstverleners aan en bewaakt de kwaliteit. Binnen de nieuwe sector is groot enthousiasme om samen de vernieuwing door te voeren. Komend jaar ontwikkelen we samen de beste werkwijze op zo’n manier verder dat we ook de beste resultaten bereiken.
 

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
 • Je hebt een analytisch vermogen: je kunt systematisch ontleden, onderzoeken en verbanden leggen in de ICT-architectuur van de provincie en deze kunnen toepassen.
 • Je bent een teamspeler en weet anderen met heldere argumenten te overtuigen van het gedachtegoed van de cloud. Ook binnen de organisatie draag je dat met enthousiasme uit.
 • Je bent een zelfstarter die de weg weet binnen de provinciale organisatie, proactief en zelfstandig optreedt en goed kan schakelen met partijen.
 • Je bent innovatief: omarmt DevSecOps, Agile/ Scrum, automatisering, serverless en managed services concepten.
Verder heb je:
 • Hbo-/wo-niveau; ICT-opleiding;
 • Certificering AWS: Initieel Cloud Practitioner en SysOps Administrator – Associate, doorgroeien naar DevOps Professional en Advanced networking speciality;
 • AWS Cloud Solution Architect kennis en/of Certificering is een pré;
 • Kennis van de verschillende cloudconcepten. Je volgt de ontwikkeling van cloud technologie – zowel IaaS, PaaS en SaaS;
 • Kennis van en ervaring met ARM, CloudFormation, Terraform, Ansible, etc;
 • Een aantal jaren hands on ervaring met implementatie van AWS-productieomgevingen;
 • Kennis van Linux en Windows Operating Systems;
 • Basis scripting en programmeerskills (bash, shell, Python, YAML, Ruby, Go).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.506 - € 5.008 p/m
Overige info Word onze nieuwe collega
Stuur voor 4 februari 2021 je motivatie en cv naar Ka-yen Chan, waarnemend sectormanager Concern Informatievoorziening & Datatechnologie, via de sollicitatiebutton onder vermelding van vacaturenummer CZ-CID-6411. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Ruurd van Eijkeren 06- 50 40 41 02. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, tel. 023 – 514 56 06.

Goed om te weten
 • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
 • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Trefwoorden: Cloudadministrator, fulltime, Haarlem, HBO, WO, ICT, Certificering AWS, AWS Cloud Solution Architect, cloudconcepten, ARM, CloudFormation, Terraform, Asible, Linux, programmeerskills, ervaren
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud System Administrator in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Haarlem