Vacature Office365 specialist - Wageningen

Wageningen

Menzis
 • Menzis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Office365 specialist
34 uur | Groningen/Enschede/Wageningen

Wat ga je doen?
De wereld van Office365 groeit snel en verandert continu. We zijn dan ook op zoek naar een Office365 specialist die een brug kan slaan tussen manieren van (samen)werken binnen Menzis en het gebruik van Office365.

In deze rol help je teams en collega's bij het verbeteren van de digitale aspecten van (samen)werken. Je ontwikkelt jezelf tot de interne kennisdrager van Office365. Je werkt actief samen met functioneel beheerders en interne trainers en onderhoudt een netwerk van interne stakeholders.

Als Office365 specialist vervul je een trekkersrol in het opzetten en uitvoeren van een organisatie brede adoptieaanpak. Je deelt je kennis van Office365 met teams en collega's vanuit het perspectief van de gebruiker via een breed aanbod aan adoptieactiviteiten. Denk aan teamsessies, workshops, webinars, video's, handleidingen en intranetberichten. Bij vraagstukken van teams of afdelingen met betrekking tot Office365 onderzoek jij welke oplossingen collega's kunnen inzetten om hun werkprocessen te verbeteren. In 2021 werk je hierbij samen met een externe partner om online samenwerken te versnellen.

Je komt het werken in het beheerteam Office365 van het team GRC (Governance, Risk en Compliance), Staf en IV. Dit team valt onder de afdeling IV Solutions.
 

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Je bent een echte netwerker en je kunt vlot schakelen tussen het perspectief van gebruikers, andere interne stakeholders en onze externe partners. Ook vind je het leuk om trainingen te ontwikkelen en te geven. Verder breng je mee: 
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Office365 expert en een vergelijkbare werkwijze rond adoptie.
 • Kennis van MS Teams, OneDrive, SharePoint, OneNote, Yammer en Delve. Bij voorkeur onderbouwd met certificaten van relevante opleidingen. Bijvoorbeeld:
       o Office365 administrator certificering (MS030T).
       o Microsoft 365 Teams Administrator Associate, Microsoft 365 Manage
 • SharePoint Online, OneDrive for Business.
 • Je kunt scripts voor video's en berichten voor intranet schrijven.
 • Bereidheid om te reizen tussen onze locaties indien de situatie dit weer toelaat. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info De afdeling
Informatievoorziening (IV) bij Menzis heeft drie overall verantwoordelijkheden:
 • Een betrouwbare leverancier van informatievoorzieningsdiensten en -systemen;
 • Businesspartner voor de verschillende clusters binnen Menzis;
 • Aanjager van innovaties.
Het doel van de afdeling IV Solutions is passende en betrouwbare IV-diensten realiseren voor de organisatie. Om dat te bereiken, wordt gewerkt met Agile teams waarvoor IV Solutions medewerkers uit diverse disciplines samenbrengt: domeinarchitectuur, platformspecialisten, informatieanalyse, projectmanagement, scrummasters, Agile coaching en releasemanagement. De afdeling IV Solutions bestaat uit de teams: Shared Service, Backoffice, Online, CRM, Wlz en GRC, Staf & IV.

Wat krijg je terug?
We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ellen van Hattem, projectleider, telefoon 06 5109 0617. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van de sollicitatiebutton.

Menzis wil instaan voor de integriteit van haar medewerkers. Om die reden doen we, op basis van een screeningsbeleid, onderzoek naar de betrouwbaarheid van iedere medewerker die bij Menzis komt werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: specialist, Office365, fulltime, Groningen, Enschede, Wageningen, HBO, MS Teams, OneDrive, SharePoint, OneNote, Yammer, Delve, digitaal, funcitioneel beheer, ervaren
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Office 365 Consultant in Wageningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wageningen