Vacature De campagne Systeembeheerder Procesautomatisering met IT-skills is gestart! - Velserbroek

Velserbroek

PWN
 • PWN
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Systeembeheerder Procesautomatisering met IT-skills
Fulltime | Velserbroek

Wil jij samen met het team Procesautomatisering, Meet- & Regeltechniek in een moderne, dynamische en professionele omgeving, zorgen voor 24/7 zuiver en betrouwbaar drinkwater? Kom dan werken als Systeembeheerder Procesautomatisering bij PWN!

Wat is industriële automatisering bij PWN?
De volledig geautomatiseerde drinkwatervoorziening behelst o.a. gestandaardiseerde oplossingen, uniforme bediening en bewaking, het voorspellen van de drinkwatervraag, een uitgebreid productie-informatiesysteem, netwerkinfrastructuur en informatiebeveiliging. De procesautomatisering oplossingen zijn met name gebaseerd op zelf ontwikkelde standaarden binnen Siemens PCS7. 

Wat ga je doen?
Als Systeembeheerder Procesautomatisering ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle procesautomatiseringsinstallaties (hardware, netwerken, systeem- en applicatiesoftware) en voor de handhaving van het beveiligingsniveau van al deze installaties. De Systeembeheerder Procesautomatisering bepaalt de technische architectuur binnen het PA-domein.
Gegeven de deskundigheid van het huidige team zijn we op zoek naar een collega waarvan het accent van zijn/haar kennis en hands-on ervaring ligt bij IT-gerelateerde werkzaamheden in een Microsoftomgeving waar DataBase, VmWare, Active Directory, Web en Security een onderdeel van vormen.

Vanuit deze verantwoordelijkheid draagt de Systeembeheerder Procesautomatisering zorg voor het goed blijven functioneren en het in goede conditie houden van alle PA-installaties en aanverwante beheer- en beveiligingssystemen. De ene keer doe je dat vanuit een regierol, maar als kennisdrager van de toegepaste systemen steek je zelf ook vaak de handen uit de mouwen. Je hebt overzicht over alle lopende en geplande activiteiten t.b.v. onderhoud en modificaties, coördineert deze werkzaamheden en stuurt leveranciers aan. Daarnaast participeer je vanuit je beheerverantwoordelijkheid in PA-gerelateerde projecten.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ‘fit for purpose’ houden van het beveiligingsconcept gelet op o.a. maatschappelijke-, organisatorische- en technische ontwikkelingen.
 

lees meer

Functie-eisen Hoe ga jij het verschil maken?
Je bent kennisdrager van het automatiseringsconcept van de sector t.b.v. volautomatische procesvoering en medeverantwoordelijk voor de handhaving van dit concept.
Intern zorgt de Systeembeheerder Procesautomatisering voor de afstemming met gebruikers, installatiebeheer en de bedrijfsbrede ICT-afdeling. Daarnaast is de groep Systeembeheerders Procesautomatisering het eerste aanspreekpunt voor de ICT-aangelegenheden gerelateerd aan de procesautomatisering.  

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
 • Je hebt een hbo-diploma van een relevante IT-vooropleiding, bij voorkeur aangevuld met relevante proceskennis en/of enkele jaren beheerervaring.
 • Goede kennis van Windows, VmWare, Active Directory, MSSQL, Security, Netwerkbeheer, Public Key Infrastructure (PKI) en HTML. Aanvullende kennis van Siemens PCS7 en/of Siemens WinCC/S7 is een pré.
 • Je kunt functioneel denken en systematisch analyseren.
 • Je bent kwaliteitsgericht, pakt zaken professioneel aan en hebt affiniteit met ICT, onderhoud en installatiebeheer.
 • Daarnaast ben je een teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Hierbij horen ook Flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); jij kiest zelf wat je belangrijk vindt. Wij vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. 

Wil je samen met ons alles uit het water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een knop op de sollicitatiebutton en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Gerrit Veerman, teammanager Procesautomatisering, Meet- & Regeltechniek, telefoon 06-22498678.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Niels Jordens, Recruiter, 06-13167358.

Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau.

De vacature staat in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: systeembeheerder, procesautomatisering, IT, Velserbroek, fulltime, Meet- & Regeltechniek, drinkwater, drinkwatervoorziening, proceskennis, beheer, Windows, VmWare, Active Directory, MSSQL, Security, Netwerkbeheer, Public Key Infrastructure (PKI), HTML, Siemens PCS7, Siemens WinCC/S7, ervaren, ICT
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Velserbroek Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velserbroek