Vacature Applicatiebeheerder Sociaal Domein - Beverwijk

Beverwijk

Gemeente Beverwijk
 • Gemeente Beverwijk Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beverwijk: eigentijds, kleurrijk, divers en ondernemend. Een gemeente waar mensen met plezier wonen, werken en waar ruimte is om creatieve ideeën tot uiting te laten komen. Soms bewust buiten de lijntjes kleuren als dat nodig is, net even buiten de gebaande paden (durven) denken: in Beverwijk verwelkomen we je van harte! Vanwege een toename van de werkzaamheden is team Kwaliteit is op zoek naar een:

Applicatiebeheerder Sociaal Domein
32-36 uur | Beverwijk

Dit ga je doen
Als applicatiebeheerder draag je zorg voor de optimale werking van Suite4SD van Centric. Je verbindt techniek, best practices en procedures met elkaar en bent de steun en toeverlaat voor gebruikers. Je houdt je daarbij vooral bezig met applicatiebeheer in de volle breedte: adviseren, ondersteunen, oplossen, rapporteren, documenteren en afhandelen van gebruikersvragen en incidenten. Zó waarborg je de continuïteit en kwaliteit. Daarnaast heb je een actieve rol in projecten ten aanzien van de verbetering van informatievoorziening.

Je onderhoudt contact met leveranciers en specialisten, daarnaast ben je actief met het opstellen van requirements, het maken van productbeschrijvingen en gebruikershandleidingen en het uitvoeren van productietaken. Het schrijven, uitvoeren en begeleiden van acceptatietests zit eveneens in je takenpakket. Als applicatiebeheerder breng je (toekomstige) problemen en bedreigingen in kaart en vertaalt informatiebehoefte naar passende functionaliteiten. Je beheert, prioriteert en verwerkt wijzigingsverzoeken en linkt de impact ervan aan andere bedrijfsprocessen. Hierbij werk je samen met collega applicatiebeheerders en ICT.

lees meer

Functie-eisen Jouw talenten
Jij hebt niet alleen technisch inzicht, je bent ook communicatief ijzersterk. Juist die combinatie maakt jou de perfecte kandidaat voor deze vacature. Want daardoor kan jij je goed inleven in de behoeftes van de gebruikers en ben je in staat om ingewikkelde informatie op een begrijpelijke wijze over te brengen. Daarnaast ben je initiatiefrijk en resultaatgericht.

Om succesvol te zijn:
 • Beschik je over een afgeronde HBO opleiding, richting ICT;
 • heb je actuele kennis van Suite4SD of een vergelijkbare Backoffice applicatie;
 • heb je affiniteit met COGNOS (of een vergelijkbare BI tool), financiën, elektronisch berichtenverkeer en basisregistraties;
 • ben je bekend met de processen in het Sociale Domein;
 • heb je kennis van tools voor documentgeneratie zoals SmartDocuments;
 • heb je kennis van Oracle databases en SQL;
 • heb je ervaring met het gemeentelijk berichtenverkeer (iWMO);
 • heb je ervaring met Topdesk of een vergelijkbare tool;
 • heb je ervaring met het optimaliseren van processen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Gevormd door de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee, is Beverwijk met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente. De gemeente Beverwijk doet het allemaal nèt even iets anders. We zijn doeners die werken op een eigentijdse manier. Onze werkplekken laten dit ook zien. Gekleurde muren, grote gezellige tafels, duobanken en flexplekken. Jouw werkplek is middenin de stad en pal tegenover het trein- en busstation van Beverwijk. Vanuit Haarlem, Amsterdam en Alkmaar dus goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Samen met je collega’s vormen jullie team Kwaliteit. Dit team is verantwoordelijk voor de uitkerings- en betaaladministratie van de gemeente. Daarnaast zijn o.a. taken op het gebied van bezwaar/beroep en audit in het kader van SUWI belegd. Andere teams die vallen onder de afdeling Samenleving zijn Sociaal Domein, Participatie, Burgerzaken en Klant Contact Centrum.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.675 - € 3.929 p/m

Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 9 met een minimum van € 2.675,- en een maximum van € 3.929,- bruto per maand (HR21 functie Medewerker gegevens II);
Overige info Wij bieden jou:
 • 17,05% individueel keuzebudget én een APB pensioen;
 • Faciliteiten voor studie en opleidingen.

Mijn stad, jouw werk
Ben jij onze nieuwe applicatiebeheerder? Reageer dan vóór 19 november 2019 via de sollicitatiebutton, ter attentie van Brenda Verspeek. Heb je vragen over de functie? Bel dan met Brenda Verspeek, teamleider Kwaliteit via 0251 - 256 299 of 06 -1203 1348. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Joantine Zwiers (HR), via 0251 - 256 256. De gesprekken staan gepland op 22 november 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Brenda Verspeek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Beverwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Beverwijk