user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Stabiplan https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5632/5735602e8e1cbbcddc706e32bb3cd1b1/
Sloep 1
2411CD Bodegraven Zuid-Holland NL

0172-650265
Stabiplan
Score: 8.0
Stemmen: 2

Stabiplan

Sloep 1, Bodegraven

Stabiplan
  • Stabiplan
  • Bodegraven
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0172-650265

Stabiplan helpt haar klanten beter(e) technische installaties te realiseren. Hoe? Dankzij Stabicad: innovatieve ontwerpsoftware voor de installatiebranche en technisch huisvestingsbeheer. Met Stabicad kan iedere engineer technische installaties ontwerpen, visualiseren, controleren en optimaliseren. Met een doordacht en gecontroleerd ontwerp en de juiste detaillering van de gebouwmodellen en -tekeningen draagt de Stabicad engineer bij aan een efficiënte realisatie en beheer van de installatie. Kostenbesparing, kwaliteit en innovatie zijn het resultaat.

Onze kennis van en interactie met de branche zijn de basis voor Stabicad for Revit en Stabicad for AutoCAD. Binnen Stabicad for AutoCAD is het Stabiplan DistributionModel de engine voor het ontwerpen, tekenen en visualiseren. Het geeft mogelijkheden voor de integratie van rekenen en tekenen. Stabicad for Revit heeft in de userinterface dezelfde look en feel als Stabicad for AutoCAD en is bedoeld voor het ontwerpen van installaties in een BIM-proces met een Revit gebouwmodel. Content in bibliotheken en templates is aangepast aan materialen en normen van de lokale installatiebranche. Correcte implementatie en deskundige ondersteuning geven Stabicad onmiskenbare meerwaarde.

Stabiplan staat sinds 1990 in Nederland en België aan de basis van de ontwikkeling van CAD-software voor de installatietechniek. Met meer dan 3.500 klanten en een dagelijkse gebruikersgroep van ruim 8.500 tekenaars is Stabiplan leider in dit marktsegment. De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland en Roemenië: we ontwikkelen lokalisaties voor diverse landen, waaronder Frankrijk en Duitsland.

Stabiplan BV heeft een solide marktpositie. Ruim 140 medewerkers werken in een prettige en collegiale sfeer. Ze hebben uitdagend werk in een cultuur die gekenmerkt wordt door open communicatie en weinig hiërarchie. Met elkaar vormen ze een enthousiast en hecht team.

Werken bij Stabiplan? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
3 vervulde ICT vacatures
3D design Software engineer, fulltime, Bodegraven (vervuld)
Stabiplan State-of-the-art design software needs ambitious people. Being a leading software developer for building services urges us to look for the best developers out there. If you ..
Software engineers (junior) (vervuld)
Stabiplan Direct vanaf het begin van je loopbaan bij Stabiplan een zinvolle bijdrage leveren aan productontwikkeling? Dit is je baan! Afhankelijk van je kennis en ervaring draai je mee ..
System Administrator bij Stabiplan (vervuld)
Stabiplan De afdeling systeembeheer heeft een dubbelrol: zowel voor onze eigen organisatie als voor klanten houden we systemen operationeel. Overbodig te zeggen dat dat verder gaat dan ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Bodegraven