Vacature Testmanager

Vacature Utrecht

Test Manager
sQout
 • sQout
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een testmanager, die het vakgebied in de breedste zin beheerst en in staat is om de testtrajecten in de verschillende sprintteams op elkaar af te stemmen.
Binnen de Rabobank vinden wijzigingen plaats in het Credit Management beleid. Om deze beleidswijzigingen te implementeren worden wereldwijd aanpassingen gemaakt in het ICT door de verschillende delivery teams. Ieder deliveryteam heeft voor zijn eigen applicatie(s) een eigen sprintplanning en testteam. De testmanager zorgt voor een op elkaar afgestemd testproces over alle Deliveryteams heen. Jij als test manager zorgt voor een aanpak waarin de nieuwe functionaliteit van de sprints in de keten wordt getest. Daarnaast bewaak je dat de bestaande functionaliteit uit eerdere sprints intact blijft

lees meer

Functie-eisen Testmanager 
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de Agile/Scrum Master Test Plan en je draagt zorg voor de doorvertaling van het MTP naar de detailtestplannen van de verschillende Deliveryteams in de keten.
 • Je zorgt ervoor dat oplossingen een afgesproken kwaliteitsniveau halen, producten door organisaties met een gerust hart in gebruik genomen kunnen worden en gebruikers de opgeleverde producten accepteren. Je ondersteunt de business met het opstellen van de acceptatiecriteria en je stelt een Product Risico Analyse op. Gedurende het traject anticipeer je en rapporteer je over deze product risicos.
 • Je geeft leiding aan de testteams in de verschillende Deliveryteams en bent daarbinnen verantwoordelijk voor de planning en aansturing van alle testactiviteiten. Je rapporteert middels tussentijdse (voortgang)rapportages en test(eind)rapporten.
 • Je draagt zorg voor het tijdig beschikbaar krijgen van de testinfrastructuur en de communicatie over alle testzaken binnen het programma.
 • Als testmanager heb je sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en ben je in staat bruggen te bouwen tussen de diverse stakeholders.
 • Je bent bekend met de gangbare test-technieken (TMap Next, Scrum/Agile gecertificeerd) en natuurlijk is kennis van testtools ook onderdeel van je pakket.
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als testmanager in een groot omvangrijk programma. In een hectische en complexe omgeving bewaar jij het overzicht. Je lost zaken vastberaden en tactvol op. Hierbij weet je de betrokken partijen te overtuigen en een meerwaarde voor hen te zijn. Je bent zelfstandig, beschikt over een sterk analytisch vermogen en maakt waar nodig de juiste verbinding met partijen. Tevens ben je flexibel en veranderingsbereid, secuur op het te behalen testresultaat en toon je initiatief."

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Solliciteren @sQout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht