Vacature ICT Support medewerker, Leeuwarden

Leeuwarden

Royal Vriesco | A House of Happiness
  • Royal Vriesco | A House of Happiness Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor onze ICT afdeling zijn wij op zoek naar een betrokken ICT Support medewerker.

Wij zijn een platte organisatie waar veel In House gebeurt. Je gaat deel uitmaken van een ICT-afdeling van
4 personen die alle voorkomende allround ICT-werkzaamheden verzorgd, jouw specialisatie ligt op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.

Als ICT Supportmedewerker signaleer en analyseer je problemen binnen het ICT proces. Je verleent ondersteuning en draagt bij aan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van de systemen en processen. Onderstaande werkzaamheden vallen onder andere binnen jouw takenpakket:

- 1e lijns helpdesk en ICT beheer
- Inkoop en onderhoud hard- en software
- Inrichting en onderhoud gebruikers en werkplekken
- Systeemuitleg aan nieuwe medewerkers
- Analyseren, oplossen en documenteren van storingen
- Input geven en realiseren van continue verbeteringen
- Zorgdragen voor optimale beveiliging van de systemen
- Monitoring in- en uitgaande EDI stromen

Momenteel wordt er gewerkt aan diverse projecten zoals een compleet nieuwe ICT infrastructuur. Denk hierbij aan migratieprojecten van onder andere Office 365, werkplekken in de cloud, een nieuwe storage constructie en het opzetten van nieuwe Windows servers. In deze projecten heb jij een regisserende rol en ben je verantwoordelijk voor de communicatie en aansturing naar onze externe partners toe.

lees meer

Functie-eisen Je bent bij voorkeur MCSA/MCITP gecertificeerd, bent op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen, hebt (technische) kennis van en ervaring met Windows 2012/2019 server, RDS en VMWare.

En verder ben je:
- in het bezit van een afgeronde aansluitende opleiding met een aantal jaar werkervaring
- klant- en resultaatgericht, flexibel, hands-on en proactief
- communicatieve vaardig, ook in het Engels en Duits (pre)
- een teamplayer en kun je ook goed zelfstandig werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een toonaangevend, kleurrijk en Hollands gordijnenmerk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. In totaal werken hier 136 medewerkers. De collectie wordt door onszelf exclusief ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen atelier. Onze producten worden wereldwijd verkocht en we zijn marktleider in de Benelux.

Wij staan voor duurzaam ondernemen. Dit is bijvoorbeeld te zien aan onze bijzondere groene collectie; gordijnen gemaakt van gerecyclede polyester of katoen.

De overkoepelende organisatie van A House of Happiness is Royal Vriesco. Dit jaar bestaan we 100 jaar en afgelopen mei hebben we het predicaat Koninklijk gekregen. Hier zijn we erg trots op.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Passend salaris.
Overige info Je kunt een afwisselende baan verwachten binnen een professioneel, internationaal georiënteerd bedrijf dat continu in ontwikkeling is en volop groeiambitie heeft. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als no-nonsense, praktisch en informeel. Naast een passend salaris hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een winstdelingsregeling, tegemoetkoming in je sportkosten en personeelskorting op gordijnen en accessoires. Het betreft een fulltime functie met als standplaats Leeuwarden.

Word jij enthousiast van deze functie? Wij komen graag met je in contact! Reageer direct. Heb je nog vragen? Neem contact op met Domien van der Meer (leidinggevende ICT afdeling) of Lianne Knier (P&O) via ons algemene telefoonnummer 058-2677477.

lees meer

Contactpersoon Mevr. L. Knier
0582677477
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leeuwarden