Vacature Systeembeheerder, ervaren of starter in regio Randstad - Leiderdorp

Leiderdorp

Talent Masters
 • Talent Masters Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Freelance / Traineeship
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dat jij veel technische kennis hebt, staat als een paal boven water. Vooral netwerken en security vind jij erg interessant. En omdat je nu wel toe bent aan een uitgebreider takenpakket met meer inhoud, solliciteer je als Systeembeheerder bij Talent Mastersl!

Over deze functie
Als Systeembeheerder bij Talent Masters heb je de keuze uit meerdere opdrachtgevers. Waar jij zelf straks terechtkomt ligt grotendeels bij jou. Als Systeembeheerder zorg jij er in elk geval voor dat computersystemen goed werken én blijven werken. Je bent hierbij niet bepaald introvert: zie jij verbeterpunten, dan kaart je die meteen aan binnen jouw team. Verder ben je betrokken bij het IT-securitybeleid binnen de organisatie en ondersteun je technische applicatiebeheerders.

Samen met jouw team ben je het aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen binnen de organisatie. Je verhelpt storingen, houdt contact met externe partijen en zorgt ervoor dat nieuwe hardware en software vlekkeloos worden geïmplementeerd.

lees meer

Functie-eisen Over jou
Als je een IT-gerelateerde MBO of HBO-opleiding hebt gevolgd, is dat natuurlijk mooi. Maar een flinke dosis ervaring telt voor ons net zo hard. Zolang jouw technische kennis, vooral van netwerken en security maar duidelijk is. Verder is het voor jou geen probleem om…
 • Projectmatig te werken, ook als er wat druk bij komt kijken
 • Systemen en servers zelfstandig te beheren, inrichten en onderhouden
 • Te werken met Windows, Active directory, Citrix XenDesktop, Cisco en VMware
Daarnaast ben je bekend met netwerktopologie en heb je al enige ervaring met het beheer, de implementatie, de inrichting en het onderhoud van serversystemen.

-Afgeronde MBO 4 of HBO ICT opleiding
-MCSA/MCSE in bezit of mee bezig of bereid die te halen
-Communicatief vaardig
-Leergierig
-Goede beheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Talent Masters bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgever voor ICT-functies op alle niveaus: van Servicedeskmedewerker en developer tot ICT-Manager. Wij bemiddelen op basis van Werving en Selectie, Detavast of detachering. Wij willen ons onderscheiden door zorgvuldig om te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, in het streven naar optimale oplossingen.

Talent Masters heeft daarnaast expertise opgebouwd op het gebied van de aansluiting van de MBO en HBO student in zijn of haar werkomgeving in combinatie met de wensen en eisen van het opleidingsinstituut. Wij begeleiden en trainen studenten voor en tijdens een gericht traineeship, waardoor de studenten direct ingezet kunnen worden binnen een operationele omgeving. Tevens begeleiden wij schoolverlaters met het behalen van extra certificering waardoor zij beter in staat zijn zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt en het beter mogelijk wordt om voor hen een geschikte baan te vinden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Talent Masters biedt je de mogelijkheid meerdere certificeringen te halen. Zo kun je je talenten verder ontwikkelen en dat vinden we belangrijk. Je kunt bij ons zowel trainingen in hard skills (denk bijvoorbeeld aan MSCE, MD 100, AZ-en ITIL 4) als soft skills volgen. Daarnaast bieden wij jou:

• Een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Diverse bonuskansen daar nog bovenop
• Auto van de zaak
• Telefoon en laptop

lees meer

Diana Huitink-Pothoven Contactpersoon Mevr. Diana Huitink-Pothoven
0611472080
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leiderdorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiderdorp