user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Java Developer Financial Crime Fighter omgeving Lelystad

Developer
Belleron
 • Belleron
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een Java Developer die financiële criminaliteit wil bestrijden. Iemand die een expert wil worden in ons product CAPTURE. Dit is een nieuw product voor het opsporen en voorkomen van financial crime. Durf jij deze unieke uitdaging aan te gaan?

Wat houdt de functie in?
Als Developer ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Wij werken volgens de Agile methode en al het werk dat gedaan moet worden is georganiseerd in een tweewekelijkse sprint. Tijdens de sprint backlog worden de stories besproken en verdeeld, jij bepaalt zelf welke jij gaat oppakken. Je houdt je bezig met ons nieuwe product CAPTURE en zorgt er vanuit de stories voor dat CAPTURE getest wordt. En je zorgt ervoor dat binnen de afgesproken tijd een oplossing wordt geleverd die voldoet aan de kwaliteitsnormen. Jij houdt continu het overzicht over het proces en zorgt regelmatig voor een statusupdate. Wanneer jij ruimte ziet voor verbeteringen in het proces, initieer je deze en voer je ze door.

Waarom ga je dit doen?
Omdat jij als Developer wilt werken met de nieuwste technologieën. Jij werkt aan het eigen product van Belleron: CAPTURE. Dit product gaat over de hele wereld de kwaliteit van de opsporing van bad guys verhogen, hoe gaaf is dat! Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor nieuwe ontwerpen binnen de steeds veranderende IT-wereld. Door jouw proactieve instelling blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. En omdat jij altijd in oplossingen denkt, is ‘nee’ voor jou geen optie. Jij gaat door totdat het maximale behaald is, alleen dan ga jij met een goed gevoel naar huis.

Welke werkzaamheden kun je verwachten tijdens een werkdag
Je ontwerpt, programmeert en test nieuwe back-end-toepassingen, ook test en verbeter je bestaande. Jij vertaalt de functionele wensen van opdrachtgevers naar concrete technische oplossingen. Als jij mogelijkheden tot verbetering ziet, overleg je dit met collega’s en zorg je dat ook zij deze verbetering willen doorvoeren. Dit alles doe je vanuit een klein team, je hebt dus veel zeggenschap.

lees meer

Functie-eisen De functie-eisen:
 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Java Developer;
 • Je bent expert in noSQL;
 • Je bent bekend met Big Data, Subversion, Git, Spark, Cassandra.

Deze eigenschappen passen bij jou:
 • Je bent zelfredzaam. Je kunt zelfstandig werken aan taken die zijn toegewezen in een project.
 • Je bent communicatief vaardig. Niet alle collega’s zijn Nederlands sprekend, maar doordat jij net zo gemakkelijk in het Engels communiceert, is dit voor jou geen enkel probleem.
 • Je houdt goed overzicht over de verschillende projecten. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je handelt hier resoluut naar. Je bent niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je denkt in oplossingen. Soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Maar altijd heb je de wens van de klant voorop staan.

Geldt een deel van de bovenstaande eigenschappen voor jou? Dan ben jij de Developer die we nodig hebben!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij?
Wij zijn Belleron, een pionier in de bestrijding van financial crime en terrorismeproblemen. Wij helpen banken over de hele wereld door ze te beschermen tegen fraude, hacking en APT-aanvallen. Wij vinden het belangrijk om het vertrouwen in financiële instellingen te beschermen.
Grote namen uit de financiële wereld behoren tot onze portefeuille. Wij helpen onze klanten niet alleen vanuit een consultancy positie, maar ook met onze producten. Zo brengen we binnenkort CAPTURE op de markt. Dit product houdt criminelen tegen als alle andere barrières niet voldoende blijken te zijn. Je snapt: hier zijn we enorm trots op!

Effectus-HR:
Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 7.000 p/m

• Een direct dienstverband, wij binden graag goede mensen;
• Een goed salaris tussen de € 5.000 - € 7.000 bruto per maand;
• Een informele sfeer;
• Een dynamische baan met een internationaal karakter.

lees meer

Overige info Zomaar een aantal redenen om bij ons te willen werken
 • Jij wilt werken bij een informele club met alleen maar steengoede professionals. Een club die banken wil beschermen tegen witwaspraktijken, fraude en cyberaanvallen;
 • Jij wilt werken bij de beveiligingsspecialist die in 2018 winnaar was van de Temenos Innovation Jam-serie;
 • Jij draagt bij aan een uniek product in de internationale bankensector;
 • Jij geeft zelf invulling aan deze functie;
 • Je werkt in een klein team met grootse ambities.

Herken jij jezelf in het profiel? Zo kun je solliciteren naar deze functie
Voor de sollicitatieprocedure maakt Belleron gebruik van de diensten van Effectus-HR. Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van het Harver assessment en Validata. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Judith van Tongeren (Recruiter Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15518203.

Acquisitie:
Belleron en Effectus-HR aanvaarden geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Belleron of Effectus-HR zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Belleron. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Belleron als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Contactpersoon Mevr. Judith van Tongeren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad