user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact met Effectus-HR
Je bericht is met succes verzonden
Contactgegevens

Effectus-HR https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5527/fc22a41a0aed15aae616a46af0f30983/
François HaverSchmidtwei 2
8914BC Leeuwarden Friesland NL

058-2010033

Effectus-HR

François HaverSchmidtwei 2, Leeuwarden

Effectus-HR
  • Effectus-HR
  • Leeuwarden
  • 6 - 10 medewerkers
  • 058-2010033
Bekijk ICT vacatures

Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces.

.

Werken bij Effectus-HR? 4 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Netwerkspecialist in de omgeving Groningen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
KPN Werkplek - Groningen
Ervaren Projectleider in de omgeving Groningen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
KPN Werkplek - Groningen
Ervaren Citrix specialist in Groningen gezocht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
KPN Werkplek - Groningen
Ervaren beheerder op de skilled servicedesk bij KPN Werkplek in Groningen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
KPN Werkplek - Groningen
36 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Software Engineer (vervuld)
Ziuz Benieuwd hoe onze software helpt het leven van mensen te redden?  Werken bij Ziuz betekent werken bij één van de meest succesvolle, high-tech bedrijven van Nederland. ..
Technisch Specialist (Citrix Powershell Scripting XenApp XenDesktop XenMobile VMware) (vervuld)
KPN Werkplek Altijd al de kans willen hebben om ervaring op te doen in de volle IT-breedte bij een trendsettend bedrijf? Kent het Windows Operating System geen geheimen voor jou en vind je..
System Egineer (Veeam SCOM Data Protector VMWare Storage Powershell Network Enterprise IT SAN) (vervuld)
KPN Werkplek Heb jij goede kennis van VMware en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij technisch goed onderlegd en krijg jij energie van een up-to-date storage omgeving? ..
Technical Specialist met ervaring in SAN, Storage, VMware in Groningen (vervuld)
KPN Werkplek Wij zoeken een Technical Specialist die zich met name bezig houdt met Storage (SAN) en daarnaast het Virtualisatieplatform (VMware) naar een hoger niveau tilt! Durf jij je ..
Technisch Specialist op de 3e / 4e lijn, met ervaring in Citrix, Powershell en VMware in Groningen (vervuld)
KPN Werkplek Haal jij uitdaging uit het oplossen van complexe ICT-problemen, zodat de klanten probleemloos kunnen werken?   Wie zijn wij? KPN Werkplek is een ..
Technisch Specialist in Groningen bij KPN Werkplek (vervuld)
KPN Werkplek Altijd al de kans willen hebben om ervaring op te doen in de volle IT-breedte bij een trendsettend bedrijf? Kent het Windows Operating System geen geheimen voor jou en vind je..
Software Developer (vervuld)
De Friesland Zorgverzekeraar Wij zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega die samen met ons de software ontwikkeling binnen De Friesland Zorgverzekeraar verder wil ontwikkelen! Even voorstellen: ..
Technisch Specialist Servicedesk (vervuld)
Effectus-HR Wij zoeken een Technisch Specialist die de kwaliteit op onze Skilled Servicedesk naar een hoger niveau kan tillen. Ben jij deze klantgerichte topper die op hoog niveau ..
Sales Consultant (vervuld)
Arrix Wij zoeken iemand die onze software ontwikkeling en Sharepoint maatwerk uitstekend in de markt kan zetten! Kun jij als Microsoft toppartner deze verantwoordelijkheid aan? ..
Accountmanager Infrastructuur (vervuld)
Arrix Ben jij een hardwerkende Accountmanager die klaar is voor de Champions League? Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Ben jij ICT gedreven en weet jij samenwerkingen ..
System Engineer (vervuld)
KPN Werkplek Wij zoeken iemand die een bijdrage wil leveren aan een stabiele en up-to-date enterprise IT omgeving voor onze klanten. Durf jij deze uitdaging aan? Online werken, ..
Technisch Beheerder KPN Werkplek in Groningen (vervuld)
KPN Werkplek Haal jij uitdaging uit het oplossen van complexe ICT-problemen, zodat de klanten probleemloos kunnen werken?   Wie zijn wij? KPN Werkplek is een ..
2de lijns Problem Manager in Groningen bij KPN Werkplek (vervuld)
KPN Werkplek Wij zoeken iemand die de spil is tussen de klanten en de keyusers van KPN Werkplek. Durf jij deze uitdaging aan? Online werken, whenever, where ever, wereldwijd ..
Software tester bij KPNwerkplek in Groningen (vervuld)
KpnWerkplek We zullen ons eerst even voorstellen: KPN Werkplek is dé partner voor Online Werkplek dienstverlening. We kennen onze klanten en zorgen ervoor dat zij en haar ..
Security Officer (vervuld)
Arriva Wij zoeken iemand die dé specialist wordt in IT beveiliging. Zorg jij ervoor dat onze deur op technisch gebied dicht blijft?  Altijd een stap vooruit  Ben jij ..
Functioneel ontwerper KPN Werkplek Groningen (vervuld)
KPN Werkplek Wij zoeken iemand die ons helpt met de ontwikkeling van ons USP! Durf jij je vingers hieraan te branden?  Altijd een stap vooruit, voor onze klant KPN Werkplek is dé..
Werkvoorbereider / Projectleider bij YP Your Partner in Drachten (vervuld)
YP Your Partner Wie zijn wij? Wij zijn YP Your Partner en denken altijd een stap vooruit! Wij zijn YP Your Partner en wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de wereld van ..
Helpdeskmedewerker in Friesland bij YP Your Partner (vervuld)
YP Your Partner Wie zijn wij? Wij zijn YP Your Partner en wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de wereld van informatietechnologie. De informatiesystemen worden, veelal in combinatie met ..
Software Engineer BI - Leeuwarden (vervuld)
De Friesland Zorgverzekeraar Wij zoeken iemand die data en softwareontwikkeling kan combineren! Kun jij deze verantwoordelijkheid aan?  Wie zijn wij?  Wij zetten jou in je kracht! Je gaat ..
Business Intelligence Analist (vervuld)
Ventura Systems Werken bij Ventura Systems betekent werken bij De Friese Onderneming van het jaar 2015. Ventura Systems is daar trots op! De jury vond vooral de co-creatie tussen de ..
Webdeveloper ASP en ASP.net in Akkrum (vervuld)
Moune Functie omschrijving Moune Reclame & Webdesign is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:   Webdeveloper   Wat je je vrienden vertelt over je ..
Medior Software Engineer (.Net) in Leeuwarden voor De Friesland Zorgverzekeraar (vervuld)
De Friesland Zorgverzekeraar Wij zetten jou in je kracht! Je gaat deel uitmaken van een team professionals die elkaar uitdagen en helpen het beste ICT en  klantresultaat te realiseren. Net als wij ..
Accountmanager IT, Fulltime, Friesland, Groningen, Drenthe, Uitstekende beloning (vervuld)
Centric Centric is voor de regio Noord- & Oost-Nederland op zoek naar een ervaren Accountmanager Wat je je vrienden vertelt over je werk: “Ik ben accountmanager bij ..
Netwerkbeheerder systeembeheerder programmeur in Joure, Fulltime, Friesland (vervuld)
JD engineers Wat je je vrienden vertelt over je werk: “Ik ben ICT beheerder bij JD Engineers en ik zorg ervoor dat onze klanten optimaal bediend kunnen worden doordat onze systemen, ..
Software Architect (vervuld)
YP Your Partner YP Your Partner is voor de afdeling R&D op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Software Architect Wat je je vrienden vertelt over je werk: “Ik ben de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Leeuwarden