Vacature SOLIT zoekt een kei in DELPHI. Ben jij die programmeur? - Zaandam

Zaandam

SOLIT application development
  • SOLIT application development Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
We zijn per direct op zoek naar een ervaren Delphi programmeur om ons ontwikkelteam uit te breiden in verband met de grote groei van onze opdrachten.

Wat breng jij als Delphi programmeur in? Je hebt natuurlijk ruime kennis van de Delphi en van de architectuur. Daarnaast ben je vertrouwd met datamodellering en SQL. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid over het onderhoud en verdere ontwikkeling van een aantal door SOLIT ontwikkelde applicaties. Het gaat hier om een applicatie voor tankterminals, een applicatie voor bunker- en handelsbedrijven in de oliesector en software voor de orthodontie. Dit zijn complexe projecten dus vraagt een grote verantwoordelijkheid en een oplossingsgerichte aanpak.

Je gaat ingezet worden in het gehele traject. Van het vertalen van de eisen en specificaties van klanten naar een functioneel ontwerp, ontwikkeling van de front- en back-end software en het testen, configureren en installeren van de applicaties. Daarnaast ga je de klant ondersteunen bij de diverse applicatie gerelateerde zaken.

lees meer

Functie-eisen Je bent voor ons de juiste kandidaat als je een HBO opleiding in de ICT met succes hebt afgerond en op korte termijn beschikbaar bent. Daarnaast verwachten dat je minimaal 5 jaar ervaring hebt in het ontwikkelen van software met Delphi en beschikt over een ruime kennis van datamodellering en SQL. Je wilt graag fulltime aan de slag met uitzicht op een lange termijn relatie met SOLIT.

Mocht je het idee hebben niet de ‘juiste' kandidaat te zijn, maar denk je wel dat je ons team kunt aanvullen, willen wij je toch uitdagen om een sollicitatie vergezelt met CV naar SOLIT te sturen. Wij verwachten namelijk op basis van onze bedrijfsgroei binnenkort meer programmeurs nodig te hebben.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
eventuele afwijking in overleg
Overige info Wat bieden wij? Een uitdagende en inspirerende functie met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast zijn wij als organisatie sterk groeiende waardoor jij kunt meegroeien als professional. We bieden een veelzijdige functie met een breed scala aan werkzaamheden. Je bent nauw betrokken bij alle uitdagende ontwikkelingen waar bij momenteel voor staan. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij deze functie.

Kijk ook eens op https://kei-in-delphi.nl/

lees meer

Bedrijfsomschrijving SOLIT is een fullservice automatiseringsbureau met een hecht team van 14 collega's, waarmee we meer dan 20 jaar ervaring hebben in:
- Software ontwikkeling
- Websites en webapplicatie ontwikkeling
- Systeembeheer
- Hosting
- Cloud diensten

We geloven in een informele werksfeer met korte lijnen. Samen bereik je meer en we streven dan ook naar een werkomgeving die prettig en inspirerend is en samenwerken stimuleert.

Bij SOLIT waarderen wij een creatieve geest, teamspirit, een goed ontwikkeld kwaliteitsgevoel, verantwoordelijkheidsbesef en een nauwgezette werkwijze. Tussen collega in neemt iedereen vooral zijn eigen plek in.

Bij SOLIT houden we de dienstverlening aan de klant overzichtelijk. Dat lukt alleen dankzij korte lijnen en oplossingen die worden gevonden over verschillende ICT-disciplines heen. Onze toegevoegde waarde zit in de onderlinge afstemming. Dus wij zijn vlot en correct in de omgang en hebben een klantgerichte houding.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Delphi Developer in Zaandam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zaandam