Vacature Backend Developer PHP/SQL, in Utrecht, vast dienstverband

Utrecht

Koninklijke Rijnja
 • Koninklijke Rijnja
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een Backend Developer, die met name bekend is met PHP en MS-SQL, die een spin in de bedrijfsvoering durft te zijn. Nu en in de toekomst. Ervaring met Javascript en Security best-practices helpt en interesse in Elasticsearch en Netwerk- configuratie is helemáál meegenomen. Wil je samenwerken met prettige collega's waarmee je kunt lachen, discussiëren en nieuwe dingen bedenken. Neem contact op en we maken meteen een afspraak. We zijn benieuwd!
Functie-eisen
 • Je hebt goede kennis van PHP en MSSQL
 • Ervaring met Javascript is een pré
 • Eventueel kennis van Security best-practices en interesse in Elasticsearch en Netwerk- configuratie
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Bespreekbaar
Bedrijfsomschrijving Koninklijke Rijnja is Nederlands grootste en meest innovatieve print provider van Nederland. Wij printen en digitaliseren voor overheden, hogescholen en universiteiten, multinationals, bouwondernemingen, advocatenkantoren, ambassades en musea.

Al ruim 125 jaar. We zijn altijd met de tijd meegegaan en doen dat elke dag opnieuw.
We hebben een klein fanatiek team van developers die onze dienstverlening - het bezorgen van een printopdracht binnen enkele uren door heel Nederland - zo makkelijk mogelijk maken. Kijk maar eens naar onze website www.rijnja.nl.

Daar zit veel intelligentie en technologie achter. Allemaal zelf ontworpen en gemaakt. Het is de laatste jaren de kern van ons bedrijf geworden en het belang van digitalisering zal voor ons alleen nog maar toenemen. Wij spelen daar altijd snel op in, slimme oplossingen die onze klanten echt helpen, geen grote systemen die jaren implementatie vergen en waar iedereen maar een klein deeltje van ontwikkelt.

Rijnja is een familiebedrijf en dat merk je. Een betrokken directie die weet waarover ze het hebben en die iedereen persoonlijk kent. Een ontspannen werksfeer waar rekening wordt gehouden met ieders wensen en situatie. Thuis- of onderweg werken? Goeie ideeën? Cursussen volgen? Bij Rijnja is alles bespreekbaar als je in ons familiebedrijf wordt opgenomen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht