user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior/Medior Projectleider, in Rijswijk, vast dienstverband

ICT Projectmanager
IT Recruitment BV
 • IT Recruitment BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hou jij van aanpakken? En wil je ons helpen om onze software te implementeren, te ontwikkelen en daardoor onze klanten nog meer tevreden te maken? Ben je erg analytisch ingesteld en goed in het stellen van vragen om wensen en mogelijkheden van en voor de klant helder te krijgen?

Dan zoeken wij jou! Je bent in deze functie in  staat om technische oplossingen helder te verwoorden richting de klant. Je werkt efficiënt en je weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden. Je bent zelfstandig en hebt een echte aanpakkersmentaliteit.

Wat ga je doen?
Als junior/medior projectleider voer je onder begeleiding implementatie-opdrachten uit. Je weet op enthousiaste en overtuigende wijze de toegevoegde waarde van onze GRIP software op klanten over te brengen. Je geeft uitleg over het doel en de werking van de GRIP software en zoekt graag samen met collega’s en klant naar de ideale oplossing. Daarnaast train je klanten in het gebruik van de software en adviseer je hen hoe ze de software zo optimaal mogelijk kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken. Ook het geven van uitleg over nieuw ontwikkelde software behoort tot je takenpakket.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO opleiding en/of HBO-WO werk- en denkniveau.
 • 2 tot 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Je leert snel, toont initiatief en hebt bovenmatig analytisch inzicht
 • Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving We bieden één totaaloplossing voor reisorganisaties met onze eigen ontwikkelde software GRIP. Momenteel maken meer dan 75 reisorganisaties gebruik van deze software. Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van website(s) en het koppelen met andere partijen.

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van het systeem, het ontwikkelen van hun websites vanuit ons systeem en het maken van koppelingen met andere organisaties.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.400 p/m

Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring.
Dienstverband van 32-40 uur per week
Een uitdagende en groeigerichte werkomgeving
Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
Uitdagende projecten en verantwoordelijkheden

lees meer

Contactpersoon Dhr. Mark Koning
+31 (0)6-43010196
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk