Vacature Systeembeheerder - Den Haag

Den Haag

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om van niets, íets te maken? Wil jij de mouwen flink opstropen en lekker aan de slag? Lees dan zeker even verder!


Wat ga je doen?

Onze partner is op meerdere locaties in Nederland gevestigd, van regio Ede tot Utrecht. Jij en jouw team van directe collega’s zijn verantwoordelijk voor circa 200 werkplekken. Je zet on-premise opslag om naar de Cloud en doet aan werkplek -en applicatiebeheer.

De taken zijn divers, het motto ‘mouwen opstropen’ is daarom ook echt van toepassing op deze functie. Er zijn bijvoorbeeld drie vestigingen waar al in de Cloud wordt gewerkt, daar heb je meer beheer taken. Terwijl er op een andere vestiging bijvoorbeeld nog een kast met hardware opgeruimd moet worden. Het is daarom belangrijk dat je geen specialist bent, maar juist met meerdere soorten software gewerkt hebt óf daar graag meer over wilt leren.


Wat vragen wij?

·    IT gerelateerde HBO opleiding;
·    Kennis van Saas, Linux, Applicatieservers of Netwerkprotocollen is mooi meegenomen;
·    Je hebt een frisse kijk op zaken en bent oplossingsgericht


Wat kunnen wij bieden?

·    Salaris tussen €35.000 – €50.000 bruto per jaar, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
·    Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
·    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
·    Collega’s met humor;
·    Interessante werkomgeving met veel groeimogelijkheden;
·    Diverse uitjes buiten het werk om, zowel in teamverband als bedrijf breed;


Wie is onze partner?

Onze partner werkt voor meer dan 80 procent van de Nederlandse overheden als leverancier, producent van software en dienstverlener voor de informatiehuishouding. Men is daarom op dit gebied dé specialist voor de overheid! Men heeft bewezen een staat van dienst te hebben in de ondersteuning van processen en informatiebeheer in ieders dagelijkse leefomgeving. Het producten- en dienstenportfolio groeit verder en verder door zaak- en procesgericht te werken. De kracht is dat men niet alleen kennis heeft van ICT maar zich ook verdiept in haar klanten en de branche waarmee zij te maken hebben.

Charlaine Goudriaan – Vons
Consultant | op dinsdag ben ik vrij
030 303 1278


SOLLICITEER

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 50,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Charlaine Goudriaan – Vons
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag