Vacature Functioneel Applicatie Specialist - Vleuten

Vleuten

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij energiek, klantvriendelijk en communicatief vaardig?


Wat ga je doen?

Onze partner zoekt een zelfstandige en energieke Functioneel Applicatie Specialist, die een uitdaging niet uit de weggaat. Als Functioneel Applicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en ondersteuning van gebruikers die werken met een in-house ontwikkelde ERP applicatie. Innovatief zijn is hierbij érg belangrijk, uiteraard heb je zelf alle vrijheid om de beste oplossing te bepalen en dit aan te geven bij jouw klanten.

Enige feiten;
• Na een inwerktraject ben je verantwoordelijk voor de (op afstand) begeleiding en functionele ondersteuning van gebruikers die werken met de ERP applicatie van onze partner, met name key-users en functioneel beheerders;
• Voor technische vragen werk je samen met de IT afdeling, waarbij je tijdens het traject de contacten onderhoudt met alle betrokken partijen;
• Er is bij geschiktheid een mogelijkheid door te groeien naar bijvoorbeeld de positie van projectconsultant met een verbredend takenpakket en meer verantwoordelijkheden!


Wat vragen wij?

• Je hebt minimaal een HBO afgerond;
• Je bent in staat om complexe problemen / puzzels op te lossen en haalt hier plezier uit;
• Je bent analytisch, zelfstandig, dienstverlenend en je hebt een conceptueel denkvermogen;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Kennis en ervaring op het gebied van een ERP applicatie is een pré;
• Als je al kennis hebt van verzekeringsprocessen is dat een mooie pré


Wat kunnen wij bieden?

Onze partner biedt een uitdagende baan met een grote mate van zelfstandigheid. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring biedt onze partner een marktconform salaris van max 44K. inclusief vakantiegeld. Je krijgt hierbij een reiskostenvergoeding (tot max 30km) of een NS-Business Card. Verder biedt onze partner je de mogelijkheid om veel te leren over de verzekeringsbranche én je krijgt de kans om certificeringen te halen. Er zijn veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, denk aan studies en opleidingen. Uiteraard staat de weg je vrij om door te groeien binnen de organisatie bijvoorbeeld naar de rol van Business Analist!


Wie is onze partner?

Onze partner is een ERP software- en dienstenleverancier met een duidelijke focus op de verzekeringsbranche. Het is een groeiende organisatie waarbij het bedrijf steeds internationaler gaat werken. De cultuur is transparant, informeel, motiverend en uitdagend. De mentaliteit is er een van altijd bereid zijn om te leren, een focus op kwaliteit, maar ook pragmatisch als dat nodig is. De afdeling bestaat uit ongeveer 10 personen die klantgericht werken. Er wordt binnen het team veel aandacht besteed aan professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Gerco Hengstmengel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Vleuten Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vleuten