Vacature Business Unit Manager SAP Business byDesign - Den Bosch

Den Bosch

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Sap Consultant en heb je ervaring met Business byDesign?
Lees dan snel verder voor deze zéér uitdagende functie!


Wat ga je doen?

Onze partner is een grote speler op het gebied van SAP en biedt bedrijven krachtige oplossingen zoals ERP, Business Intelligence, Integratieplatvorm en Business Apps. Men ziet dat Business byDesign de toekomst is en men wil graag het portfolio uitbreiden met dit product. Business byDesign krijgt een eigen plek in de organisatie en jij als Business Unit Manager bent hier verantwoordelijk voor.

Je bent verantwoordelijk voor de waarborging en oplevering van succesvolle projecten. Je verzorgt, samen met collega’s, demo’s en maakt klanten enthousiast zodat men voor de juiste Cloud-oplossing kan kiezen. Je biedt ondersteuning bij de inrichting en implementatie bij de klant binnen zijn/haar expertise, traint de gebruikers en biedt waar nodig support.


Wat vragen wij?

In deze functie is het vereist dat je kennis hebt van het SAP product Business byDesign. Daarnaast heb je de flair en de drive om een unit te leiden of dit als een BV op te starten. Veder heb je;

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
• 5+ jaar ervaring in de IT, waarvan minimaal 2 jaar ervaring heb als SAP Consultant;
• Je bent commercieel, communicatief sterk en functioneert uitstekend in teamverband ;
• Beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift;

Daarnaast ben je bereid om te reizen. Je werkgever bevind zich in omgeving Den Bosch maar de opdrachten zijn verspreid over heel Nederland.


Wat kunnen wij bieden?

Het betreft een werkomgeving met zeer veel vrijheid, waar men de verantwoordelijkheid bij de medewerkers zelf neerlegt. Je krijgt alle ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Deze organisatie heeft een open en platte bedrijfscultuur, waar men met een ambitieus team keihard werkt aan mooie oplossingen/implementaties.

Daarnaast bieden wij;
• Een salaris dat afhankelijk gaat zijn van de rol die je gaat vervullen. Of je koopt jezelf in en deelt mee in de winst.
• Uiteraard zijn er vele aantrekkelijke secondaire arbeidsvoorwaarden, echter zijn deze wederom afhankelijk van de rol die je gaat vervullen.


Wie is onze partner?

Onze klant is een SAP dienstverlener die zich specifiek richt op kleine en middelgrote organisaties. Creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening hebben zij hoog in het vaandel staan. In de tijden van de recessie is de organisatie door 6 man opgericht en sinds dien altijd winstgevend geweest. Momenteel bestaat het team uit 36 werknemers waarin een ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Opvallend is dat het verloop onder de werknemers zeer minimaal is.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch