Vacature Web Analist - Amsterdam

Amsterdam

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring met web analytics en web tagging tools? Heb jij tevens ook goed ontwikkelde consultancy skills? Lees dan zeker verder!


Wat ga je doen?

Als Web Analist ken jij het belang van datacollectie ’s en de juistheid hiervan. Je wilt altijd voorkomen dat aan de hand van onjuiste data beslissingen c.q. verkeerde beslissingen worden genomen. Trash in is immers trash out!
Dit is hét argument om te zorgen dat jij aan tafel komt met de juiste mensen. In dit gesprek ga jij data tot goud omtoveren en de belangen hiervan inzichtelijk maken. Meten doe je op de juiste plek en omdat het nodig is, niet omdat het kan. Jouw expertise zit o.a. op het gebied van web tagging. Hiermee ga jij organisaties helpen namelijk door problemen op te lossen waar een ontwikkelaar zich op stuk zou bijten. Tevens kan men bij jou terecht voor vragen en om te sparren. Uiteraard denk je proactief mee over innovatieve oplossingen. Kennis delen doe je graag, bijvoorbeeld door het geven van trainingen aan junior collega’s. Deze werkzaamheden kunnen, na overleg, projectmatig (deels ook op eigen kantoor) of op detacheringbasis gedaan worden.


Wat vragen wij?

• Je hebt een áfgeronde HBO opleiding;
• Je hebt ervaring met web analytics en web tagging tools;
• Je kunt technische jargon vertalen naar begrijpelijke taal;
• Je vindt je eigen ontwikkeling én dat van andere belangrijk;
• Verder hecht je waarde aan een goede en gezellige werksfeer


Wat kunnen wij bieden?

Wil jij de dynamiek beleven van het leven van een consultant, maar ook onderdeel uitmaken van een team? We hebben een heel team van collega’s voor je klaar staan!

• Een salaris met een max. van ongeveer € 71.000,- per jaar afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
• 26 vakantiedagen en een prima pensioen;
Parttime én flexibel (thuis) werken kan denk aan 32, 36 of fulltime 40 uur;
• Je kan gebruik maken van interne en externe opleidingen waarbij er een
onbeperkt opleidingsbudget geldt;
• Je krijgt een coach waarmee je kan sparren en terecht kan voor advies;
• Er bestaan een bonusstructuur en men onderneemt door het jaar heen veel
uitjes en activiteiten met elkaar;
• Je krijgt volop doorgroei mogelijkheden bijvoorbeeld de kans om een team van (junior) consultants te gaan coachen


Wie is onze partner?

Onze opdrachtgever, met ongeveer 70 medewerkers, leeft en ademt data! Men helpt noemenswaardige organisaties, zowel corporate als MKB formaat, om maximaal resultaat uit hun data te halen. Expertise ligt o.a. op het gebied van data- science, analyticse en experience. Men is een strategisch partner voor de digitale transformatie van organisaties. Tevens werkt men aan projecten zoals het bouwen van KPI frameworks, customer journey mapping en web tagging. Men deelt graag kennis middels kennissessies en trainingen waar data vanzelfsprekend centraal staat.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam