Vacature BI Ontwikkelaar/Analist - Ede

Ede

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij breed ontwikkeld op het gebied van data? Kan jij moeiteloos een datawarehouse opzetten? Maar weet jij ook de belangrijkste info te achterhalen uit datastromen en dit vertalen naar concrete oplossingen en/of verbeteringen? Reageer dan direct!


Wat ga je doen?

Als BI ontwikkelaar/ Analist maak jij het verschil met jou data-analyses in de snel ontwikkelende markt. De klanten hebben behoefte aan advies op maat, die jij moeiteloos kan geven aan de hand van de door jou opgestelde complete rapportages en mooie overzichtelijke dashboards. Met jou kennis en ervaring draai je daar namelijk je hand niet voor om. Je bent in staat om door alle data het belangrijkste te filteren en dit te presenteren. Uiteraard met de daarbij behorende creatieve verbetervoorstellen. Bij dit alles werk je uiteraard nauw samen met de klant aangezien uiteindelijk het doel is de productie efficiënter en duurzamer in te gaan richten.


Wat vragen wij?

• Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Je hebt HBO werk-en denkniveau;
• Aantoonbare kennis en ervaring met front end rapportage tools, bij voorkeur PowerBI;
• Aantoonbare kennis en ervaring met SQL
• Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal in woord en geschrift;
• In staat besluitvorming te beïnvloeden met data;
• Goede analytische en communicatieve vaardigheden


Wat kunnen wij bieden?

Uitdagende projecten in een dynamische omgeving binnen een gedreven team.
Eigen initiatief en ondernemerschap wordt gestimuleerd aangezien er sprake is van een groeicultuur. Ze bieden een marktconform salaris en een uitgebreid secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is er budget voor iedere medewerker beschikbaar om zich inhoudelijk of zich qua vaardigheden door te ontwikkelen.


Wie is onze partner?

Onze opdrachtgever is een ICT bedrijf, welke zich richt op MS Dynamics ERP en ICT optimalisaties bij grote bedrijven. Zij willen toegevoegde waarde leveren aan haar klanten waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. Het realiseren, optimaliseren en beheren van MS Dynamics software is hun expertise. Daarnaast hebben ze de medewerkers hoog in het vaandel staan. Het is een organisatie van mensen en voor mensen.

Claudia Korten
Consultant
030 303 1753


SOLLICITEER

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Claudia Korten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede