Vacature Data Analist - Soest

Soest

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij thuis in de wereld van data op het snijvlak van Business en IT?


Wat ga je doen?

Onze datapartner is dé thuisbasis voor Data Specialisten. Je gaat bij veelal corporatie organisaties aan innovatieve data gerelateerde opdrachten werken waarbij je vaak onderdeel uitmaakt van een projectgroep. De werkzaamheden liggen op het grensvlak van Business en IT. Afhankelijk van je (data) expertise ga jij aan de slag als bijvoorbeeld; BI Specialist, Data Scientist, Data Analist of Analytics Consultant.
Naast de inzet van jouw consultancy vaardigheden maak jij ook gebruik van je proces (optimalisatie) kennis. Dit alles ondersteun jij door jouw kennis en inzet van visualisatie en ETL tooling, R, SQL, Power BI en dergelijke onmisbare technieken.
Naast je werkzaamheden bij klanten ben je ook welkom op het eigen kantoor. Hier vinden kennissessies plaats met je collega’s en drinkt men een borrel.
De organisatie wil een thuisbasis creëren zodat de onderlinge collegialiteit, verbinding en creativiteit blijft bruisen.


Wat vragen wij?

• Een afgeronde IT gerelateerde HBO+ opleiding;
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante data ervaring opgedaan binnen je huidige of vorige functie. BI Specialist, Informatie Analist, Data Steward, Data Scientist, Data Engineer, Business Analist of Software Engineer;
• Ervaring op het gebied van data, zoals:
– Data modellering, governance, proces optimalisatie en het verkrijgen van uitvoerbare inzichten;
– Visualisatie tooling zoals bijvoorbeeld Power BI, Tableau or Qlikview;
– R, SQL, ETL tooling, Hadoop, Python en/of Spark
• Pragmatisme, enthousiasme, creativiteit en de lust om te 'gaan' voor concrete resultaten;
• De vaardigheid goede relaties op te bouwen en te onderhouden binnen klantenomgevingen.


Wat kunnen wij bieden?

De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en ondernemend. Je kunt kiezen voor een risiconiveau dat het beste bij je situatie past, maar om toch een indicatie te geven ligt het topsalaris (afhankelijk van ervaringen, opleiding e.d.) rond de 77.7K per jaar. Naast het salaris zijn er bonussen en beloningen te verdienen. Uiteraard bestaat er een prima regelingen voor een laptop, telefonie en mobiliteit. Qua type contract krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Bij goed functioneren kan dit na 9 maanden omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Verder krijg je 25 vakantiedagen die je mag uitbreiden door extra dagen te kopen. Een mooie pensioenregeling. Tevens is er per jaar voor iedereen een opleidingsbudget van ongeveer € 1.500,- beschikbaar.


Wie is onze partner?

Onze partner is een jong bedrijf met veel ervaring. Men bestaat nog niet lang maar de oprichters hebben samen bijna 100 jaar ervaring op het grensvlak van business en IT. Deze ervaring is opgedaan als ondernemer en binnen corporate IT organisaties.
Onze partner is gelieerd aan een IT organisatie die bijna 10 jaar bestaat en hetzelfde concept hanteert. Een investeringsmaatschappij zorgt voor een solide financiële basis.
Mensen komen bij onze partner optimaal tot hun recht. De focus ligt op de menselijke kant; je doet waar je goed in bent! Men gelooft dat jezelf en anderen ontwikkelen je een gelukkiger mens maakt en dat dit het best lukt in een veilige omgeving. De kracht van mensen is de basis van succes. Synergie komt als vanzelf.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Gerco Hengstmengel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Soest Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Soest