Vacature Front-end Developer Zorg - Breda

Breda

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij toe aan je tweede of derde stap binnen je carrière als Front-end Developer?
Wil je graag werken bij een IT specialist (marktleider) én indirect jouw steentje bijdragen binnen de zorgbranche? Lees dan zeker verder!


Wat ga je doen?

Binnen deze creatieve functie ben je werkzaam binnen een Scrum team met gedreven professionals zoals Analisten, Ontwikkelaars en Testers. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontwerpen, ontwikkelen, testen (Test Driven Development) en documenteren van je eigen oplossingen. Tevens ben je een fijne sparringpartner binnen je team.
Je samenwerking met de UX specialist is érg belangrijk, met name als het gaat om de styleguide. Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie van de styleguide.

De wisselwerking tussen jou en de UX verantwoordelijke is tevens belangrijk om ervoor te zorgen dat de applicatie consistent en gebruiksvriendelijk is. Verder vind je het leuk om jouw kennis te vergroten door te sparren en samen te werken met je collega’s binnen jouw businessunit maar ook daarbuiten. In je werkzaamheden zorg je ervoor dat de innovatieve (zorg) applicatie er niet alleen mooi uitziet maar ook onder de motorkap goed werkt.


Wat vragen wij?

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding liefst met een sterk IT component;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• Je bent erg handig met CSS, HTML en JavaScript;
• Verder heb je een ondernemende houding en is jouw passie en ambitie voor het Front-end Development vak direct merkbaar in een gesprek;
• Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
• Indien je kennis/ervaring hebt met Angular, Typescript, Spring Boot en Scrum/Agile zijn dit mooie pré’s;


Wat kunnen wij bieden?

Bij binnenkomst ontvang je een salaris van maximaal 63,5K per jaar afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaringen;
• Een prestatie afhankelijke variabele beloning + een laptop;
• 26 vakantiedagen, vakantiegeld en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen;
Een persoonlijk budget van enkele honderden euro’s
(bijvoorbeeld te besteden aan een sportabonnement);
Een opleidingsbudget (trainingen/certificeringen);
• Een goede pensioenregeling;
• Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien


Wie is onze partner?

Onze partner biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al meer dan 35 jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Men verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. De interne cultuur, van bijna 200 professionals, is informeel waarbij de uitstraling en communicatie naar buiten toe formeel en uiterst professioneel is.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant | op woensdag ben ik vrij
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Gerco Hengstmengel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda