Vacature (Junior) Java Software Engineer Zorg - Breda

Breda

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren of startende Java Software Engineer? Wil jij werkzaam zijn in de IT én tegelijkertijd iets bijdragen aan de zorg? Reageer dan snel!


Wat ga je doen?

Je gaat vanuit een SCRUM team mee ontwikkelen aan zeer innovatieve software oplossingen. Oplossingen voor de zorgbranche en gebaseerd op de nieuwste technologieën en ready for SAAS/Cloud. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderdelen waarbij je aan de slag binnen een jong en dynamisch team.
Je gaat samen met klanten jouw innovatieve ideeën uitwerken tot de beste software oplossingen die er te krijgen zijn in de markt. Denk bij software oplossingen hoofdzakelijk aan informatiesysteem ontwikkeling & integratie/koppeling uitdagingen.


Wat vragen wij?

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterk IT component;
• Je bent analytisch sterk en je houdt van puzzelen;
• Een klantgerichte instelling;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;


Wat kunnen wij bieden?

• Bij binnenkomst ontvang je een salaris van maximaal 63,5K per jaar afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaringen;
• Een prestatie afhankelijke variabele beloning + een laptop;
• 26 vakantiedagen, vakantiegeld en de mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen;
• Een persoonlijk budget van enkele honderden euro’s (bijvoorbeeld te besteden aan een sportabonnement) én een budget voor opleidingen;
• Een goede pensioenregeling;
• Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien


Wie is onze partner?

Onze partner biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al meer dan 35 jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Men verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. De interne cultuur, van bijna 200 professionals, is informeel waarbij de uitstraling en communicatie naar buiten toe formeel en uiterst professioneel is.

Camiel Arts
Managing Consultant
030 303 1276


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Camiel Arts
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Breda