Vacature Informatieanalist - Utrecht

Utrecht

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Toe aan je tweede of derde carrièrestap? Klaar voor complexe en uitdagende projecten binnen o.a. de verzekeringsbranche, nutsbedrijven en (semi-)overheid?


Wat ga je doen?

Als informatieanalist bij onze partner werk je in complexe en uitdagende projecten bij bedrijven in de branches: nutsbedrijven, verzekeringen, en de overheid. Daar waar informatiemanagement en IT elkaar raken ben jij betrokken bij de projecten.
De “waarom” vraag (de vraag achter de vraag) durf jij te stellen om zo de échte klantbehoefte in beeld krijgen. Je geeft scherp en passend advies, je stelt heldere requirements op en dit alles doe je op locatie binnen projecten bij klanten. Binnen deze projecten werk je nauw samen met collega’s binnen een hecht team.


Wat vragen wij?

Je vindt het leuk om complexe behoeften en data te doorgronden en om creatieve oplossingen te verzinnen om passende informatiesystemen te realiseren.
Verder heb jij;

• Een afgeronde HBO liefst in de richting van: (technische) bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of bedrijfseconomie;
• Minimaal 4 jaar ervaring binnen het vakgebied;
• Als informatieanalist minimaal twee projecten van een behoorlijke omvang afgerond, liefst middels Scrum;
• Een sterk analytisch en communicatief vermogen;
• Als pré certificeringen op het gebied van IREB en/of Scrum


Wat kunnen wij bieden?

Je gaat werken in een kleine (40-50 medewerkers) hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Zij ondersteunen je graag in je vakmatige ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in Special Interest Groups je kennis te delen met collega’s en vinden ze het leuk om enkele keren per jaar een informele bijeenkomst te organiseren met collega’s en soms ook met partners.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, solide pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.


Wie is onze partner?

Onze partner is een organisatie met een ondernemende en dynamische drive met bijna 20 jaar ervaring in de ICT! Er werken elke dag ongeveer 50 professionals bij top(segment) ondernemingen binnen Nederland.

Men streeft naar de optimalisatie van de IT systemen bij opdrachtgevers. Kwaliteit staat bovenaan, naast een persoonlijke benadering en een prettige sfeer. IT dienstverlening is voor een groot deel mensenwerk. Op het gebied van IT heeft men de beste specialisten in huis, zowel op technisch- als op persoonlijk vlak.

Men werkt zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers, vaak voor een langdurige periode. Onze opdrachtgever vindt een goede balans tussen werk en privé een voorwaarde om iedere dag succesvol te kunnen zijn.

Gerco Hengstmengel
Managing Consultant
030 303 1277


SOLLICITEER

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Contactpersoon Gerco Hengstmengel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht