Vacature Lead ERP Consultant - Ede

Ede

Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions
  • Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij de senior consultant met projectmanagement ervaring, die ownership toont en de opdrachtgever binnen de maakindustrie naar efficiëntere manier van werken leidt? Dan nodig ik je uit om verder te lezen.


Wat ga je doen?

Als Lead ERP Consultant ben je bij onze partner in Nederland verantwoordelijk voor kwalitatief hoogstaande ERP implementaties bij top MKB organisaties binnen de maakindustrie. Je bent verantwoordelijk voor de requirementsanalyse bij de verschillende stakeholders en de vertaling van de behoeften van de opdrachtgever. Je gaat deze behoefte (FO) in overleg met de technisch consultant om zetten naar de optimale oplossing.

Jij stuurt waar nodig de junior/medior consultants binnen het project en uiteraard consulteer je opdrachtgevers over de interne procesinrichting en train je samen met jouw team de gebruikersorganisatie in overleg met directie.

Je vindt het van toegevoegde waarde om als pre-sales consultant ingezet te kunnen worden om zo je sales collega’s te ondersteunen in het commerciële traject, waardoor je al snel betrokken raakt bij de diverse potentiele opdrachtgevers. De consultants doen de inhoudelijke demonstraties, waarbij sales de eerste presentatie voor haar rekening neemt.


Wat vragen wij?

• Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond
• Je hebt bij voorkeur een logistieke, financiële of informatica achtergrond
• Je hebt ervaring met implementatie trajecten
• Je kan goed communiceren in het Nederlands en Engels
• Je hebt kennis van BI en/of SQL (pre)
• Je vindt het leuk om te reizen
• Je bent 1 dag in week op kantoor (voor oa. overleg en kennissessies)
• Je hebt ervaring projectmethodieken (pre)


Wat kunnen wij bieden?

• Salaris van max. 75K (afhankelijk van ervaring/opleiding)
• Leaseauto, want je gaat de nodige kilometers maken
• Pensioensregeling, want ze wensen je later een mooie spaarpot
• laptop en telefoonabonnement, je wil namelijk overal je werk uit kunnen voeren
• 25 vrije dagen om heerlijk op vakantie te gaan, als je maar wel weer terug komt!
• Flexibele werkplekken


Wie is onze partner?

Onze partner implementeert met een enthousiast team van 30 medewerkers ERP toepassingen binnen de maakindustrie. De opdrachtgevers van onze partner bevinden zich in het MKB segment (Logistiek/Productie) en is een zeer gedreven organisatie met het zicht op kwaliteit. Door groei van de organisatie en hun diensten zijn zij dit jaar verhuist naar een grotere locatie. Tevens zijn zij als VAR bekroont tot snelste groeiende qua nieuwe implementatie projecten.

Camiel Arts
Managing Consultant
030 303 1276


SOLLICITEER

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management.

Sinds 2000 in de eredivisie van Werving, Selectie, Detachering, Consulting en Outsourcing. Iedere consultant heeft een achtergrond en netwerk in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, de juiste match maken binnen de volgende vakgebieden:

- ICT & Engineering
- Finance & Banking
- Marketing & Sales

U vertelt, wij luisteren…….
Ons concept is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol. U vertelt, wij luisteren……. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel kandidaten, personeel en opdrachtgevers.

Door het inzetten van verschillende gespecialiseerde organisaties bieden wij de navolgende diensten;
- Werving & Selectie
- Detachering
- Uitzenden
- Recruitment Proces Outsourcing (RPO)

Het eerste woord is aan u
Onze diensten zijn echter niet digitaal af te nemen. In onze visie is er ook geen standaard oplossing om een goede match tot stand te brengen. Wij willen u verstelt laten staan met creatieve oplossingen en een optimale serviceverlening. Daarvoor moeten wij wel eerst uw wensen en verwachtingen weten. Daarom geven wij graag het eerste woord aan u. We komen graag langs voor een afspraak voor DÉ dienstverlening op maat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede