Vacature Systeem en Netwerk Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Utelisys
 • Utelisys
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Systeem en Netwerk Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van je collega’s voor het opzetten en onderhouden van verschillende systeem- en netwerkonderdelen binnen het netwerk. Je werkzaamheden omvatten het onderhouden van de complete netwerk, het inrichten van nieuwe omgevingen en diverse taken gerelateerd aan de netwerk-services. Het gaat hierbij om het behandelen van de uiteenlopende opdrachten in de dagelijkse praktijk van een zakelijke ISP, zoals:
 • Het herkennen van storingen.
 • Het leveren van technische ondersteuning aan de opdrachtgever en collega’s.
 • Het verrichten van operationeel beheer, o.a. het uitvoeren en bijhouden van de configuratiewijzigingen.
 • Het configureren van netwerkapparatuur, zoals routers en switches.
 • Het opzetten en onderhouden van Linux systemen.

lees meer

Functie-eisen Mensen die zich herkennen in de volgende kenmerken worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren op deze vacature: teamplayer, goede communicatieve vaardigheden, internationale omgeving, verantwoordelijkheid. Aantoonbare ervaring met Netwerk en Linux omgevingen zijn vereist. Vanwege het internationale karakter wordt verwacht dat je Engels spreekt en schrijft.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij?
Utelisys is a provider of data and Telecom services in the Benelux. Utelisys supplies include data communication between your fortresses and provides connections to the Internet. Utelisys focuses on these services at schools, businesses, student housing, institutions and other service providers. Our goal is to tailor advanced managed services offer at competitive rates. Our rates often lead to savings of 30-70% for our customers. This successful formula has proven itself and is reflected in a growing portfolio of satisfied customers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij?
Je gaat werken in een team van uitstekend gekwalificeerde collegae, allen gespecialiseerd in ISP omgevingen. De sfeer binnen Utelisys is vrij en ongedwongen. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel aandacht voor de mensen en hun ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar Wouter Valkering via de sollicitatie-knop, indien je vragen hebt over deze vacature kun je hier ook terecht.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Wouter Valkering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam