user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamlead Shared Service Center

IT DirectorICT Support
MRDM
 • MRDM
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd!

Teamlead Shared Service Center (40 uur)
Als Teamlead van het Shared Service Center geef je leiding in een meewerkende rol aan het Shared Service Center. Het Shared Service Center bestaat uit de servicedesk, facility- officemanagement en debiteurenbeheer en heeft als doel om de organisatie maximaal te faciliteren op alle ondersteunende gebieden. Recentelijk is binnen de organisatie het Shared Service Center opgezet en we zoeken naar iemand zorg draagt voor de positionering van de afdeling binnen de organisatie.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling die op dit moment bestaat uit 8 medewerkers. Je bewaakt de planning, zorgt voor de prioritering van de werkzaamheden en maakt verbetervoorstellen om de afdeling verder te professionaliseren. Dit doe je door het opstellen van doelstellingen en het ontwikkelen en implementeren van procedures. Je zorgt continue voor optimalisatie van de processen binnen de afdeling, zodat we onze afspraken met klanten kunnen realiseren. Dit geldt voor zowel onze interne als onze externe klanten. Je vertegenwoordigt de afdeling binnen de organisatie door deel te nemen als deskundig overlegpartner aan relevante overleggen. Je monitort de kwaliteit van de afdelingen en stelt hierover in samenwerking met de kwaliteitsmedewerker rapportages op. Als Teamlead zorg je voor een goede teamsfeer en ben je zelf ook operationeel inzetbaar als de werkzaamheden daarom vragen.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde opleiding, bijvoorbeeld richting management;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met het aansturen van een afdeling, zoals een secretariaat, klantenservice en/of servicedesk;
 • Je bent bekend met ticketingsystemen, kennis van Topdesk is een pré;
 • Je bent gewend om te werken met SLA’s en KPI’s en het naleven daarvan;
 • Je hebt affiniteit met zowel de zorgsector als de ICT sector;
 • Je hebt ervaring met het inrichten van processen en procedures;
 • Je bent zowel organisatorisch als administratief goed onderlegd;
 • Je bent daadkrachtig, dienstverlenend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving MRDM is een Trusted Partner in Medical Data. We verwerken data volgens de hoogste security & privacy eisen, zodat u toegang heeft tot betrouwbare en betekenisvolle informatie.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Samen bepalen we de toekomst van de gezondheidszorg. Dat is de reden waarom we de besten in het veld aannemen die onze visie, waarden en enthousiasme delen. Wanneer jij komt werken bij MRDM, word je onderdeel van een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Het is leuk om bij ons te werken omdat we:

• graag van je leren en openstaan ​voor je ideeën;
• je aanmoedigen jezelf voortdurend te ontwikkelen;
• werken aan maatschappelijk relevante projecten die de gezondheidszorg verbeteren;
• internationaal werken;
• geloven in het handhaven van een positieve balans tussen werk en privéleven.

lees meer

Overige info Is jouw interesse gewekt?
We kijken uit naar je cv en motivatie. Voor vragen kun je bellen met Judith Hagels op 088-5700050.

Een screening maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces, eveneens het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Judith Hagels
088-5700050
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer