Vacature Senior Full Stack JavaScript Developer | React, NodeJS - Amsterdam

Amsterdam

CodeGuild
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
 • Werk jij ook graag alleen aan innovatieve projecten binnen Amsterdam op basis van jouw voorkeuren waar je altijd met de fiets naartoe kunt?
 • Help jij graag mee aan het bouwen van een hechte en moderne engineering cultuur met daarbij de kans om snel door te groeien als toekomstig tech lead?
 • Vind jij het belangrijk om een soepele work-life balance te hebben met flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden?
 • Heb jij de ambitie om jouw kennis te verruimen en te delen met andere gepassioneerde collega’s en met de community?
 • Ontwikkel jij graag aan de hand van de laatste coding standaarden m.b.t. clean code, testing, CI/CD?
Klinkt dit goed? Dan hebben wij de baan voor jou!

Jouw werkgever: Helpt mee de architectuur van markt leidende productbedrijven & jouw kennis naar een hoger niveau te tillen
Deze organisatie is al meerdere jaren uitgeroepen tot beste werkgever van Europa en staat bekend om zijn vernieuwende karakter. In Noord-Europa zijn zij al erg succesvol en nu gaan zij met hun unieke aanpak ook de Nederlandse markt veroveren die jij kunt helpen groeien! Innovatie en projecten worden op basis van jouw voorkeuren uitgekozen. Zo werk je enkel met de stack die je het beste ligt en mag je beslissingen maken over architectuur die jij het meest interessant vind!Waar de meeste projecten altijd op basis van greenfield zijn en volgens de laatste software engineering best practices kan jij veel impact maken. Hierbij mag jij samen met je andere collega’s (vaak in team verband) bij de klant op boardniveau aan tafel zitten om gerenommeerde organisaties verder te helpen met de technologie integratie. Dit met als doel om in deze moderne tijdperk weer up & running te maken naar de laatste standaarden van vandaag. Zoals het omvormen van een monoliet naar een moderne microservices omgeving, of het vernieuwen van een compleet nieuwe interface in opdracht die door miljoenen gebruikers per maand gebruikt worden.Doordat plezier en zelfontwikkeling vooropstaan in deze organisatie zijn er jaarlijks herfst en lente conferenties waarbij je met alle teams samenkomt en een leuk weekend elkaar beter leert kennen. Denk aan activiteiten als kajak trips, hiking en echt een avontuur beleven met je collega’s!Als jij je wilt aansluiten bij een topteam waar jouw carrière een grote boost krijgt, dan is dit jouw plek!

Jouw rol: Senior Full Stack JavaScript Developer Amsterdam
Als Senior Full Stack JavaScript Developer ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van tech problemen van de klant. Dit om van daaruit de architectuur op te zetten en de software te bouwen om miljoenen eindklanten op een manier van dienst te zijn die anno 2019 verwacht wordt. Waarbij je op basis van jouw insights, creativiteit en input veel vrijheid krijgt om het beoogde resultaat te bereiken.Je zal hier voornamelijk werken voor gerenommeerde klanten in bv FinTech en Ecommerce, die grote budgetten hebben om de beste oplossingen te bouwen zowel in de front als in de backend. Dit betekent dat jij altijd voldoende tijd, ruimte en tools krijgt om goed maatwerk te leveren. Bij deze klanten wordt voornamelijk gewerkt in Node.js, React (o.a. ook Vue en soms Angular9), TypeScript, Git, NoSQL, Docker, Amazon AWS, Continuous Delivery.

Doorgroei mogelijkheden:
Omdat dit bedrijf al een grote speler is in Europa en zich nu sinds kort hebben gevestigd in Amsterdam kan jij een van de pioniers worden. Zo ervaar je een startup cultuur met daarbij de backing en voordelen van een gevestigde organisatie met diepe zakken. Deze organisatie komt direct oplossingen brengen voor complexe vraagstukken. Doordat jij degene gaat zijn die hun successen in Amsterdam bepaald, kan je snel doorgroeien als toekomstig team lead en heb je inspraak in welke andere developers worden aangenomen!

Wat wordt er gevraagd?
 • Minimaal 3 jaar professionele ervaring met front end development waarvan 1 full stack JS
 • Minimaal 2 jaar Ervaring met React, Angular2+ of Vue
 • Ervaring met best practices zoals TDD, CI/CD, unit testing, end2end testing
 • Communicatief, leergierig: je wilt graag in jezelf en je carrière investeren
 • Ervaring met stakeholder management (business focus) is een pre
 • Up to date met nieuwste tech en ook intrinsiek gemotiveerd om dat te blijven
 • Willen opbouwen van een cultuur, doorgroeien tot team of tech unit Lead!
Wat wordt er geboden?
 • Salaris tot €85.000 op basis van kennis en ervaring + direct een vast contract!
 • Onbeperkt trainingsbuget en opleidingsprogramma
 • 25 vakantiedagen (met overwerkregeling tot aan 10 extra vakantiedagen)
 • Alleen projecten o.b.v. jou kennisniveau en expertise
 • De mogelijkheid 32, 36 of 40 uur te werken + 1 thuiswerkdag
 • Riante mobiliteitsvergoeding tot aan 750 euro per maand.
 • Nieuwste Macbook
 • Onderdeel uitmaken en aan de cultuur bouwen bij de beste werkgever van Europa!
Help jij graag mee aan realiseren van digitale transformaties en het bouwen van een hechte engineering cultuur voor een van de beste werkgevers van Europa?
 

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV rechtstreeks naar mij via [email protected]

lees meer

Contactpersoon Melchior Schimmel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam