Vacature Java Software Architect | tot € 95.000 + 16% bonus - Amsterdam

Amsterdam

CodeGuild
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vacature: JVM Software Architect Amsterdam

 • Wil jij graag werken voor een van de zeer goed gefunde E-Health tech scale-up?
 • Wil jij graag systemen ontwerpen en bouwen waarmee miljoenen mensen over de hele wereld toegang krijgen tot beter, snellere en goedkopere zorg?
 • Lijkt het jouw interessant dit te doen o.b.v. machine learing, A.I en Big Data?
 • Vind jij werken in technische geavanceerde omgeving met technologieën zoals: Java11/Kotlin, Spring Boot, React, Microservices, Kubernetes en AWS ook belangrijk?
 • En wil jij hierin een bepalende en strategische, maar bovenal technisch leidende rol in spelen?

Wacht dan niet langer want wij hebben DE baan hier voor jou!


Jouw werkgever: E-Health tech bedrijf gaat de zorg wereldwijd voorgoed veranderen met Big Data

Dit E-Health tech bedrijf is de afgelopen jaren hoge ogen aan het gooien met de bouw van verschillende zorgproducten welke voorgoed de manier hoe wij zorg ontvangen gaat veranderen in Nederland en de rest van de wereld. o.b.v Machine Learning, A.I en Big data heeft men een manier weten te vinden om de zorg effectiever en efficiënter te organiseren. De organisatie is ontstaan als spin-off van een zeer gerenommeerd Healthcare bedrijf en kan dan ook putten uit en berg domein specifieke kennis en kapitaal. Met 10-tallen miljoenen aan funding ziet de toekomst er hier goed, maar ook zeer uitdagend uit.

De organisatie is in een interessante fase aangekomen. Er wordt hard aan de verschillende producten ontwikkeld en deze zijn ook al live in productie. Het aantal gebruikers is flink aan het toenemen, maar men is hier nog lang niet klaar. Er staan weer nieuwe uitdagingen te wachten. Zo heeft men de ambitie op naast Nederland ook de rest van de wereld te gaan veroveren en zal er dus moeten na worden gedacht over een schaalbare architectuur voor meerdere landen. Worden hier 10-tallen machine learning algoritmes ontwikkeld die in het platform geïntegreerd moeten worden en moet de hele infrastructuur van producten, interne en externe systemen tot één systeem komen.

Je vind hier alles wat je van een succesvolle tech scale up mag verwachten. Het begint bij het management en de oprichters. Allen hebben ze een bewezen staat van dienst en zeer veel ervaring in het opschalen van Tech bedrijven. Technisch behoren ze ook tot de top van Nederland. De omgeving is bruisend en inspirerend met hoge ambities. Er is veel ruimte voor kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor ontspanning. Zo werk je in een zeer sfeervol kantoor en is er op z’n tijd een uitje en een borrel.


Jouw baan: JVM Software Architect Amsterdam

In jouw rol als JVM Software architect Amsterdam kom je te werken in een bruisend team van verschillende specialisten. In jouw rol ben jij een belangrijke steunpilaar in de organisatie. Je werkt dan ook samen met grote diversiteit van specialisten. Denk hierbij aan Backend & front-end Developer, Data Science & Data Engineers, medisch specialisten en natuurlijk het management.  In jouw rol ben je strategisch betrokken bij technisch keuzes die worden gemaakt en van je direct onder de CTO van de organisatie, een absolute goeroe in AI en opschalen van Tech bedrijven. Hier kun je enorm veel van leren

Als JVM Software Architect Amsterdam krijg je een belangrijke taak. Hoe worden de verschillende systemen, één infrastructuur. Je kunt hierbij denken aan de eigen ontwikkelde app, backend systemen voor medisch specialisten, data science platform, integreren met externe systemen, het eigen CMS en meer. Dit alles moet één worden. Verder ga jij medebepalen hoe de roadmap er in de toekomst uitgaat zien en bljif jij continu kritisch kijken naar nieuwe technische oplossingen die de systemen helpen innoveren.

Dit alles doe je in een Cloud first (AWS) microservices gebaseerd en gedistribueerde omgeving o.b.v. Java11/Kotlin, Spring Boot, Microservices, Kubernetes en React. Verder is men hier super agile, is TDD belangrijk en kunnen ze met CD meerdere keren per dagen in productie gaan.


Doorgroeien

De organisatie is zeer ambitieus en als je nu bij hen aansluit betekend dit ook dat je mee gaat groeien met de organisatie. Ze hebben internationale ambities en er zal op termijn ook een team van architecten komen, waarbij er kansen zijn door te groeien naar de rol van Lead Architect.


Wat wordt er gevraagd?
 • Minimaal 7 jaar relevante JVM software engineering ervaring
 • Ervaring met het bouwen van Cloud en gedistribueerdesystemen
 • Ervaring met java8+ en/of Kotlin
 • Ervaring met microservices, Docker en Kubernetes
 • Ervaring met Cloud, bij voorkeur AWS
  Ervaring met het opzetten van CI/CD pipelines
 • Ervaring met design van schaalbare architecturen
 • Ervaring met stakeholder management
 • Ervaring met test automation is een pre
  Ervaring met security en/of identity & acces management is een pre
 • Ervaring met machine learning, A.I en Big Data is een pre
Wat wordt er geboden?
 • Salaris oplopend tot € 95.000 o.b.v kennis en ervaring
 • Uitstekende bonus regeling 
 • Uitstekende pensioen regeling
 • 25 vakantiedagen
 • Zeer flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
 • Mobiele telefoon en laptop naar keuze
 • Verzorgde lunch op kantoor
 • Royaal trainingsbudget
Heb jij altijd al willen werken als hands-on software architect in een omgeving waarbij men een positieve impact heeft op de gezondheid van mensen wereldwijd, waarbij je werkt in technisch zeer hoogstaande omgeving en je werkt onder een zeer kundig management met ervaring in het groot maken van tech scale ups?

 

Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur je CV naar Serge Warbout via

[email protected]

lees meer

Contactpersoon Serge Warbout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Amsterdam