Vacature Software Tester - Amersfoort (Groeifunctie Testcoördinator, Agile, 32-40 u p/w )

Amersfoort

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij als Software Tester op zoek naar een mooie vervolgstap in jouw carrière? Een functie waarin je als meewerkend voorman verantwoordelijk bent voor het testproces en zes ervaren Software Testers aanstuurt in de dagelijkse werkzaamheden? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Software Tester die een deels coördinerende functie ambieert.

Wat ga je doen

Als Software Tester ben je eindverantwoordelijk voor het gehele testproces. Je komt te werken binnen een Scrumteam dat aanpassingen en uitbreidingen doorvoert aan in-house ontwikkelde softwareproducten. Je bent primair verantwoordelijk voor het testontwerp, uitvoering van de werkzaamheden en de documentatie.

Je initieert vernieuwing en verbetering van de gebruikte testmethodiek, stelt productrisico analyses op en coacht het testteam. Je stelt regressietesten op en zorgt ervoor dat testcases en testscenario’s up-to-date zijn. Je voert reviews van requirements, ontwerpen en testplannen uit en levert een bijdrage aan het opzetten van een geautomatiseerde teststraat.

Als Software Tester ligt verhouding tussen uitvoerende en coördinerende werkzaamheden momenteel op 70/30. Je organiseert twee keer per week de stand-up en hebt eens in de twee weken een teamoverleg. Je adviseert de product owner en overige scrumteamleden over jouw bevindingen en hebt veel ruimte om de functie naar eigen inzicht invulling te geven.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau;
 • Je beschikt over recente ervaring als softwaretester met de ambitie om een vervolgstap richting coördinator te maken (ervaring als testcoördinator is een pré);
 • Je beschikt over één over meerdere certificeringen, bijvoorbeeld TMap Next of ISTQB, waarmee je jouw kennis hebt geborgd;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om jouw teamleden te overtuigen en motiveren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • Je woont bij voorkeur in de regio Amersfoort <45 min. enkele reis.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m

Aanvangssalaris bedraagt maximaal €4000,- bruto per maand. Zoeken bij voorkeur een medior tester met de ambitie om de taak als testcoördinator deels op te pakken (70/30).
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Uitdagende functie als Software Tester waarin je jouw coördinerende vaardigheden verder gaat ontwikkelen. Je komt te werken binnen een hecht testteam wat momenteel bestaat uit 6 ervaren Software Testers.
 • Vaste baan (GEEN DETACHERING) waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij de klant op basis van een bepaalde tijd contract (met intentie voor onbepaalde tijd);
 • Startsalaris van maximaal €4000,- bruto per maand aangevuld met goede secundaire voorwaarden gericht op een langdurige samenwerking;
 • Kans om met jouw kennis- en ervaring te bewegen tussen de business en IT waarbij je een waardevolle bijdrage levert aan de doorontwikkeling van software;
 • Een moderne en open kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend met het OV en de auto te bereiken is;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en initiatief binnen een informele organisatie met een platte organisatiestructuur.
De klant
De organisatie waarvoor wij een Software Tester (Junior Coördinator) werven is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig leverancier van ERP Software en een breed scala aan diensten, web- en mobiele applicaties.

Met ruim 100 vaste medewerkers is de organisatie haar informele no nonsens cultuur, waarbij iedereen elkaar bij naam kent, niet kwijtgeraakt. Iedere nieuwe medewerker word hartelijk ontvangen en krijgt de kans zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Er is weinig verloop onder de medewerkers en het personeelsbestand is zeer divers. Van jonge ontwikkelaars met nieuwe ideeën tot ervaren consultants en support medewerkers die zowel de software als klanten door en door kennen. Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

Interesse
Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected]

Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek HR/ Manager Innovatie;
 • Inhoudelijk gesprek Software Tester/ Lijnmanager;
 • Kennismaking directeur/ ondertekenen overeenkomst.
Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en zal bestaan uit een capaciteiten en persoonlijkheidstest.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!