Vacature Azure DevOps Engineer - Utrecht (32-40 uur p/w, Softwareleverancier, Zorg)

Utrecht

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Sta jij open voor een uitdagende functie als Azure DevOps Engineer bij een softwareleverancier die zich volledig richt op ontwikkeling voor de zorg? Het inrichten van een nieuwe cloud omgeving en daarmee insourcen van de hosting voor in-house ontwikkelde software? Wij komen graag in contact met een ervaren DevOps Engineer.

Wat ga je doen?

Als Azure DevOps Engineer ben jij betrokken bij de doorontwikkeling van een state-of-the-art applicaties voor de Zorg. Je maakt onderdeel uit van het ontwikkelproces en bent verantwoordelijk voor het operationeel maken en testen van de ontwikkelde applicaties.

Je bent onderdeel van het Scrumteam waarbij jouw expertise zich meer aan de Operations dan Development zijde bevindt. Je zorgt voor een goed ingerichte, stabiele en veilige Cloud based hosting omgeving waarin de applicaties optimaal functioneren.

Als Azure DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het implementeren en verbeteren van CI/CD processen. Het uitbreiden en onderhouden van de monitoringsystemen en de koppelingen van de applicatie met andere systemen en applicaties binnen de keten.

lees meer

Functie-eisen Een analytische techneut die het leuk vindt om zich te verdiepen in nieuwe technieken. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar als DevOps Engineer. Je bent een teamspeler en hebt het vermogen om met verschillende disciplines binnen het Scrumteam samen te werken. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je hebt al de nodige ervaring binnen Microsoft Azure en bent ervaren met het schrijven en onderhouden van automation code en Infrastructure as Code. Je hebt gedegen kennis van netwerken, firewalls, storage en virtualisatie oplossingen. Je bent bekend met Webservices (SOAP / REST),opzetten van API's en testautomatiseringtools (b.v. SoapUI, Cucumber en Finesse).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m

Betreft een aanvangssalaris. Sluit je qua salaris niet helemaal aan gaan wij graag in overleg.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken (ook na de lockdown)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een mooie kans om een nieuwe omgeving op te bouwen en bij te dragen aan het verbeteren van de zorg in Nederland. Je komt te werken binnen een enthousiast, multidisciplinair Scrumteam en kan daarnaast rekenen op;
 • Vaste baan (GEEN DETACHERING) voor 32-40 uur per week;
 • Startsalaris €3000,- €4500 bruto per maand (o.b.v. fulltime);
 • Flexibele werktijden met mogelijkheid deels vanuit huis te werken;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en behalen van certificeringen;
 • Goede pensioenvoorziening, laptop en telefoon van de zaak;
 • Centraal gelegen en goed te bereiken kantoor in Utrecht.
Interesse

Ben je geïnteresseerd en/of heb je nog aanvullende vragen over het profiel of de klant? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 06-81288290 of [email protected]

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek; kennismaking Teamlead / Architect;
 • 2e gesprek; Architect / HR.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De klant waarvoor wij een vaste collega werven is gevestigd in het Centrum van Utrecht. Met ruim 100 vaste medewerkers ontwikkelen ze state-of-the art softwareoplossingen voor de zorg. Dankzij de slimme toepassing van applicaties proberen ze een bijdrage te leveren aan de beschikbaarheid en verbetering van de zorg voor iedereen. Meer weten? Bel gerust met ons 033-4779337.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!