Vacature Systeem- Netwerkbeheerder - Bunnik (MSP, MKB, Cloud oplossingen)

Bunnik

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een team van 15 ervaren collega's beheren wij ICT-infrastructuren voor het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Utrecht. Op basis van Managed Services waarbij er remote maar ook on-site bij klanten wordt gewerkt. Ben jij op zoek naar een informele, platte organisatie waar je een hoop kan leren en geen nummer bent? Maak dan kennis met InToto.

Als Systeem- Netwerkbeheerder heb je al de nodige kennis opgedaan met beheren, troubleshooten en configureren van ICT-systemen en netwerken. Je bent op zoek naar een vervolgstap in jouw carrière waarin je meer gaat leren over projectmatig werken. Het optimaliseren van regulier beheer en doorvoeren van changes in verschillende klantomgevingen.

Je bent samen met jouw directe collega's verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-infrastructuur voor Midden- Kleinbedrijven in de grootte 10-150 gebruikers. Jouw werkzaamheden bestaan hierin voornamelijk uit adviseren van klanten, coachen van junior collega's bij oplossen complexe incidenten, doorvoeren van changes en optimaliseren van regulier beheer.

Als Systeem- Netwerkbeheerder bij InToto dus geen afgebakende beheerfunctie waarin je kan achteroverleunen. Je neemt het voortouw bij innovatie van onze dienstverlening en onderzoekt manieren om slimmer te werken. Je creëert draagvlak voor nieuwe oplossingen en technieken waarbij automatiseren van repeterend werk als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Je krijgt bij ons dagelijks te maken met o.a. ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux. Input voor nieuwe oplossingen wordt gewaardeerd en vanzelfsprekend kan jij jezelf bij ons bijscholen en certificeren.

lees meer

Functie-eisen Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-Architectuur. Je hebt al de nodige ervaring met beheren, troubleshooten en configureren van ICT-systemen en netwerken. Je bent op zoek naar een omgeving waar draagvlak is voor nieuwe technieken en hoopt meer te leren over projectmatig werken. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk en bereid jouw kennis te delen met junior collega's.

Neem bij vragen over de functie-eisen gerust contact op via 033-4779337

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Uren in overleg
Overige info Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of [email protected] Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Patrick Das/ Pascal van Doorn;
 • Online Assessment/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek/ ondertekenen overeenkomst.
Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een allround ICT-dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring gevestigd in Bunnik (Utrecht). Vanuit ons moderne kantoor met uitzicht op de Kromme Rijn ontzorgen wij het Midden- Kleinbedrijf op ICT-gebied. Wij leveren verschillende diensten, die onder andere bestaan uit het installeren en onderhouden van netwerken en computersystemen, het hosten ontwikkelen van websites en webwinkels en het aanbieden van cloudoplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud System Administrator in Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bunnik