Vacature Account Coördinator - Zeist (vaste baan, solution selling, trading partner network)

Zeist

Onetrail
 • Onetrail
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ga jij een actieve bijdrage leveren aan de verdere groei en het internationale succes van Onetrail? Met onze cutting edge technologie bouwen we de nieuwste toepassingen en oplossingen voor berichtenuitwisseling, data-integratie en data-analyse. Ter uitbreiding van ons sales- en marketingteam zijn we per direct op zoek naar een Account Coördinator.

Wie zoeken we?

Verschillende grote retailers in Nederland, België en de United Kingdom maken succesvol gebruik van ons Trading Partner Network. Dankzij deze oplossing kunnen zij per maand tientallen leveranciers aansluiten op een geautomatiseerde inkoopstroom en duizenden orderberichten per dag verwerken. Om dit succes verder uit te breiden focussen wij onze marketing- en salesactiviteiten volledig op de retail en IT-branche binnen Europa.

Wij zoeken een Account Coördinator die bij voorkeur al enige stage of werkervaring heeft opgedaan in een ondersteunende commerciële business to business-functie. Je hebt al enige ervaring met het proactief benaderen van warme leads en doorziet onze oplossingen snel. Je bent technisch onderlegd en relevante sales ervaring bij distributeurs, fabrikanten of resellers is een absolute pré.

Je haalt energie uit het gezamenlijk binnenhalen van een deal maar zeker ook uit de weg daarnaartoe en de salesactiviteiten die je daarbij ontplooit. Je bent een communicatief vaardige en klantgerichte collega. Je bent overtuigend in jouw communicatie en kan goed samenwerken met jouw directe collega’s.

Wat ga je doen?

Een actieve bijdrage leveren aan de omzetgroei van Onetrail binnen de gedefinieerde salestargets. Naast het ondersteunen van de salesafdeling, ga je fabrikanten die gebruikmaken van onze applicaties proactief benaderen met mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs per maand het werken aanzienlijk te vereenvoudigen.

Je ondersteunt de accountmanagers in de buitendienst om gezamenlijk de klanttevredenheid te borgen. Je beantwoordt vragen van klanten en prospects tijdig en correct waarbij je ze ook op de hoogte houdt van de opvolging. Je werkt secuur, houdt overzicht en administreert jouw werkzaamheden in Exact Synergy.

De verdeling tussen het actief opvolgen van “warme” leads en overige werkzaamheden is grofweg fifty – fifty verdeeld over de werkweek.

Takenpakket
 • Pro-actieve opvolging inkomende leads en benaderen van je eigen prospectlist;
 • Signaleren verkoopmogelijkheden en aandragen binnen het team;
 • Accountmanagement van nieuwe en bestaande klanten met als doel het behalen van meer omzet en het behouden en verbeteren van de klanttevredenheid;
 • Uitbreiding van omzet binnen de gedefinieerde Onetrail sales targets;
 • Actieve monitoring van de opvolging en klanttevredenheid binnen je klantenbestand;
 • Monitoring van het after-sales oplevertraject met de daarbij behorende communicatie naar de klant;
 • Administratieve verwerking van sales gerelateerde opvolging, zoals forecasting, contracten, PID’s, archivering en het onderhouden van Synergy.

lees meer

Functie-eisen
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met IT-oplossingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Commercieel ingesteld, klantgericht en georganiseerd;
 • Teamplayer mentaliteit;
 • Enthousiast, pro-actief en leergierig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur p/w
Fulltime geniet de voorkeur
Overige info Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature?

Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) vertelt jou graag het verhaal erachter. Je bereikt hem via [email protected] of 06 81 28 82 90.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld en we respecteren een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever. Wij zijn flexibel voor wat betreft het inplannen van een gesprek.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Telefonische kennismaking en doornemen vacature met Maykel Korndewal;
 • Kennismaking Tamara Berkers (Commercial Director) en rondleiding kantoor;
 • Functie inhoudelijk gesprek en kennismaking collega’s.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Om te werken voor één van de meest innovatieve B2B en Cloud Integrators in Europa is niet voor iedereen mogelijk. "Integratie" in de Cloud is booming. En de development van Onetrail zit hier middenin.

Voor ons staat voorop dat wij met pragmatische innovatieve oplossingen de doelen van onze klanten voor een efficiëntere operatie en grotere klant tevredenheid waar helpen maken. Dit kunnen wij alleen doen door jou de ruimte te geven voor een ondernemende invulling van je werk. Onetrail is een zeer pragmatisch en flexibel bedrijf, je begrijpt dat wij die flexibiliteit ook van jou verwachten. Dat processen goed samen moeten werken snappen we als geen ander, dat geldt dus ook voor de mensen binnen ons team.

Deel je onze passie voor Integratie? Laat ons dat dan snel weten! [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager ICT in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist