Vacature Junior Systeembeheerder - Rotterdam (in-house, vaste baan, kantoorautomatisering)

Rotterdam

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij na enkele jaren als IT Support Engineer of Werkplekbeheerder op zoek naar een vervolgstap in jouw carrière? Een vaste baan met een breed takenpakket waarin je rechtstreeks in contact staat met de eindgebruikers? Voor een snelgroeiend Ingenieursbureau in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een Junior Systeembeheerder.

Als Junior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor een up-to-date ICT-omgeving waarin jouw directe collega’s zorgeloos kunnen werken. Je hebt face-to-face contact met de eindgebruikers en bent proactief op zoek naar verbeterpunten in de ICT-omgeving waardoor het werk voor collega’s efficiënter en leuker wordt.

Je bent samen met een ervaren collega verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-infrastructuur ten behoeve van 200 medewerkers. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het oplossen van incidenten, uitvoeren van changes (b.v. patches, updates, installatie van software, migraties etc.), uitleveren van hardware en reguliere beheerwerkzaamheden.

Als Junior Systeembeheerder vervul je dus een brede functie waarin je nauw contact onderhoudt met jouw directe collega’s verspreid over 3 locaties. Je hebt geen moeite met het benaderen van directe collega’s waarbij je ook regelmatig in het Engels communiceert. Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en rapporteert rechtstreeks aan de IT-manager.

lees meer

Functie-eisen Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-omgevingen. Je hebt bij voorkeur minimaal een niveau 4 ICT-opleiding afgerond en bent na enkele jaren werkervaring opzoek naar een andere werkgever. Je hebt ervaring in Microsoft gebaseerde ICT-omgevingen (Windows 10, Office365, Server 2016-2019) en hebt bij voorkeur enige kennis van VoIP en netwerkbeheer. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of [email protected] Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek HR/ IT Manager;
 • Inhoudelijk gesprek/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • Voorstel doornemen/ ondertekenen overeenkomst.
Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een innovatief ingenieursbureau met ruim 10 jaar ervaring gevestigd in Rotterdam. Vanuit een modern kantoor wordt er dagelijks voor Internationale opdrachtgevers gewerkt aan de meest uiteenlopende en vooruitstrevende projecten. De organisatie is de afgelopen jaar hard gegroeid en telt momenteel ruim 200 vaste medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Werkplekbeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam