Vacature Junior Software Modelleur - Amersfoort (Business & IT / startersfunctie / betaald traineeship)

Amersfoort

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin jij een onmisbare rol gaat vervullen tussen de Business & IT? Het snel en efficiënt automatiseren van bedrijfsprocessen en workflows zonder een IT vooropleiding genoten te hebben? Voor een opleidingstraject van zes maanden zoeken wij per direct meerdere aankomend Software Modelleurs!

Opleidingstraject en modelleren

Als Software Modelleur zal je deelnemen aan een opleidingstraject van zes maanden waarin je wordt opgeleid tot low code ontwikkelaar. Je zal hiervoor interne- en externe trainingen volgen waarbij jij jezelf ook in SQL zal certificeren.

Je leert als eerste jouw directe collega's kennen, wordt wegwijs gemaakt in de software en gaat onder begeleiding van een coach aan de slag met een deelopdracht. Het eindresultaat presenteer je aan jouw collega's waarna je in vaste dienst treedt.

Als Software Modelleur maak je gebruik van een grafische gebruikersomgevingen (GUI) en het instellen van configuraties (business rules) in plaats van schrijven in traditionele programmeertalen zoals C++, JAVA of C#.

Je kan dankzij modelleren het proces van softwareontwikkeling versnellen omdat je gebruik maakt van visuele ontwikkelelementen. Je bent veel minder tijd kwijt aan daadwerkelijk schrijven van de code wat de kans op bugs verkleint.

Na het opleidingstraject

Na het opleidingstraject zal je in teamverband applicaties voor bestaande klanten ontwikkelen. Je zal de requirements verzamelen en vertalen naar een datamodel en de bijbehorende business processen verder modelleren.

De verdeling in dagelijkse het werk is ongeveer 70 / 30 waarbij je aan het daadwerkelijke ontwikkelen ongeveer 30 % van de tijd kwijt bent. Je kan hierbij denken aan complexere business rules definiëren om te communiceren met de databases.

Het leren stopt gelukkig niet na het opleidingstraject van zes maanden. Eenmaal in dienst zal je binnen de organisatie richting de rol van business analist, software developer of implementatie consultant kunnen doorgroeien.

lees meer

Functie-eisen Een communicatief vaardige collega die een functie tussen de business en IT ambieert. Wij bedoelen hiermee dat je het leuk vindt om bedrijfsprocessen te automatiseren met behulp van moderne applicaties

De ideale collega is op zoek naar functie waarin je letterlijk tussen de business en IT in staat. Je gaat tijdens het opleidingstraject leren hoe je bedrijfsprocessen en workflows met slimme applicaties kan automatiseren dus affiniteit hiermee is een absolute pre.

Met een afgeronde opleiding business IT & management heb je duidelijk een voorsprong maar ook voormalig informatica of bedrijfskundige studenten kunnen mooi aansluiten. Je hebt de eerste stap richting de IT zelf al gezet en wil hier echt werk van maken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 p/m

Een opleidingstraject van zes maanden waarbij je rechtstreeks bij de klant in dienst treedt met uitzicht op een onbepaalde tijd contract. Je gaat zes maanden in groepsverband theorie met praktijkervaring combineren waarbij je wordt opgeleid tot volwaardig Software Modelleur.

* Aanvang nieuwe klas medio februari / maart 2021
* Startsalaris van €2200,- bruto per maand met verhoging na afronden opleiding;
* De kans om jezelf volledig betaald in zes maanden te ontwikkelen tot IT-professional;
* Alle in- en externe trainingen waaronder SQL worden volledig vergoed;
* Goede pensioenregeling, vakantiedagen, vakantiegeld, laptop en telefoon;
* Moderne en open kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend te bereiken is.

lees meer

Overige info Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected] Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Directeur/ eigenaar;
 • Meeloop dag/ kennismaking team/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek/ ondertekenen overeenkomst.
Indien je het prettig vindt kunnen we jou ook evt. in contact brengen met een modelleur die het traineeship al succevol doorlopen heeft

lees meer

Bedrijfsomschrijving De klant waarvoor wij een junior software modelleur werven is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een volwaardig leverancier van ERP software en breed scala aan diensten, web- en mobiele applicaties.

De organisatie is in de loop der jaren naar ruim 100 vaste medewerkers gegroeid maar heeft intern nog steeds een informele, no nonsens cultuur waarbij iedereen elkaar bij naam kent. Iedere medewerker wordt hartelijk ontvangen en krijgt de ruimte zichzelf te ontwikkelen.

Als Software Modelleur maak je onderdeel uit van een team wat veel samenwerkt. Je doorloopt het opleidingstraject met tenminste vijf collega's en zal ook na het opleidingstraject veel in teamverband blijven werken. Meer weten? Bel gerust 033-4779337

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort