Vacature Lead Developer - Apeldoorn (32/40 u p/w, onbepaalde tijd, eigen applicatie, 60-90k p/j)

Apeldoorn

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een werkgever waar jij als (Lead) Developer werkt aan de doorontwikkeling van een vastgoedbeheer applicatie? Een verantwoordelijk functie waarin je samen met de Product Owner de roadmap en concrete deliverables bepaalt? Wij komen graag in contact.

Als (Lead) Developer zal je in dienst treden bij jonge organisatie die de afgelopen 8 jaar gestaag gegroeid is dankzij het succes van een vastgoedbeheer applicatie. Met inmiddels 65+ klanten en 5000+ aangesloten verenigingen is het ook tijd om de achterliggende techniek te verbeteren.

Je bouwt samen met collega’s nieuwe functies, borgt de kwaliteit en breidt het team verder uit. Je maakt graag gebruik van nieuwe technieken en leidt ontwikkelingen in goede banen. Je geniet van de oplevering van nieuwe functies in een steeds complexere applicatie en garandeert de performance.

Als (Lead) Developer onderzoek je de mogelijkheden van nieuwe technieken en het realiseren van additionele functionaliteiten binnen de applicatie. Je zorgt ervoor dat beide samenkomen met de juiste architectuur en houdt het geheel schaalbaar met het oog op de toekomst.

Je krijgt te maken met een behoorlijke wensenlijst ten aanzien van de techniek en nieuwe functionaliteit. Momenteel werkt het team aan een transitie van LAMP naar Domain Driven Design hetgeen de schaalbaarheid ten goede moet komen.

Qua techniek bepaal jij samen met het team wat doorontwikkeling ten goede komt. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van o.a. Angular 8, API Gateway, Docker, AWS, Lambda, Java, Python, TypeScript, DynamoDB en CloudFormation.

lees meer

Functie-eisen Een ervaren Developer die beschikt over voldoende ervaring om een jonge en ambitieuze organisatie te begeleiden naar een professionele speler. Je hebt al de nodige jaren ervaring met het ontwikkelen van applicaties en beschikt over leidinggevende kwaliteiten.

Je bent bij voorkeur thuis in de technieken die wij momenteel gebruiken en hebt er vanwege de organisatieomvang geen bezwaar tegen om mee te werken binnen het team. De verdeling zal momenteel op ongeveer 50/50 liggen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.600 - € 6.945 p/m

Een uitdagende vaste baan bij een financieel gezonde en groeiende organisatie. Je krijgt veel vrijheid om het werk naar eigen inzicht uit te voeren en neemt de verantwoordelijkheid over de applicatie en IT voor je rekening.

Vanwege de platte organisatiestructuur stellen wij in overleg een arbeidsvoorwaardenpakket samen waarbij onderstaande al een redelijke indruk geeft;

* Onbepaalde tijd contract;
* Bruto salaris €4600 - €6945 per maand;
* Laptop en telefoon (type etc. wordt in overleg gekozen);
* Mogelijkheid om vanuit huis te werken;
* Reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget of auto van de zaak;
* Standaard 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
* Goede pensioenregeling en mogelijkheid tot volgen van opleidingen.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32-40 met mogelijkheid om deels thuis te werken
Overige info Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 of [email protected]

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking/ inhoudelijk gesprek eigenaar;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een (Lead) Developer zoeken is gevestigd in Apeldoorn. Vanwege de omvang (momenteel 6 vaste collega’s) is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en is er vanwege de platte organisatiestructuur geen hiërarchie. De startup-fase is de organisatie al even gepasseerd waardoor er dankzij een vaste, betalende klantenkring voldoende middelen zijn om op IT-gebied verder te professionaliseren en het ontwikkelteam uit te breiden.

De directeur is meewerkend in de dagelijkse bedrijfsvoering en zou zich het liefste volledig bezighouden met de klantzijde van de organisatie. Het is een jonge, sympathieke ondernemer die in een toekomstig collega een sparringpartner op technisch gebied zoekt. Hij zoekt iemand die de volledige verantwoordelijkheid over de techniek naar zich toetrekt en daar het huidige development team bij betrekt. Meer weten? Stuur gerust een bericht of bel 06-81288290.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn