Vacature (Junior) Systeembeheerder - Utrecht (in-house, vaste baan, 32-40 uur p/w)

Utrecht

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar de volgende stap in jouw carrière als systeembeheerder waarbij je te maken krijgt met meerdere, uitdagende ICT-omgevingen? Wij zijn ter uitbreiding van het team op zoek naar een gedreven systeembeheerder.

Als Systeembeheerder maak je onderdeel uit van de technische afdeling die momenteel uit 10 collega’s bestaat. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor inrichting, performance en continuïteit van meerdere (klant) ICT-omgevingen die in grootte variëren van 20 tot 500+ werkplekken.

Je hebt de beschikking over een datacenter onder het pand. Een eigen productie-, testomgeving en uitwijk locatie op ongeveer 10 kilometer afstand. Klanten draaien geheel of grotendeels in private Cloudomgevingen die door het technische team beheerd worden.

Als Systeembeheerder werk je grotendeels op kantoor in Utrecht. Sommige klanten nemen ook on-site ondersteuning af waarbij je eens per maand (of twee weken) op locatie komt. Het contact met de klanten is doorgaans prettig omdat ze jou in de samenwerking als directe collega zien.

Qua technieken opereer je voornamelijk op server- en netwerkniveau. Support op de werkplekken is bij de meeste klanten ondergebracht bij 1e lijn collega’s waardoor alleen de technisch uitdagendere vraagstukken bij jou terechtkomen.

Technology Stack o.a.: Microsoft (Windows Server, Exchange Server, Windows Deployment Services, Office365), VMware, SAN (Server en Storage Systemen). HPE 3PAR / DELL EMC VNW – Unitity en Veaam.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Beheren van meerdere ICT-omgevingen;
 • Uitvoeren van installatiewerkzaamheden on-site of in het datacenter;
 • Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de ICT-omgeving;
 • Ondersteunen bij technische vraagstukken, incidenten en changes.

lees meer

Functie-eisen
 • Mbo+ werk- en denkniveau met goede technische basis als systeembeheerder om op de technische afdeling snel van toegevoegde waarde te kunnen zijn;
 • Je beschikt over ervaring in het onderhouden en aanpassen van bestaande systeem- en netwerkomgevingen;
 • Je beschikt over goede mondelinge, communicatieve en advies vaardigheden en je werkt zelfstandig, analytisch en gestructureerd;
 • Een geldig Rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.750 p/m

Een uitdagende functie als systeembeheerder binnen een kennisintensieve werkomgeving waarbij je met verschillende ICT-omgevingen te maken krijgt. Er is veel ruimte om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en ervaren collega's om mee te sparren. Verder kan je rekenen op:

* Eigen datacenter, test- en productieomgeving en uitwijklocatie op 10km afstand;
* Een combinatie tussen werken in Utrecht en af en toe bij klanten op locatie;
* Bruto salaris tussen de €2500 - €3750 bruto per maand;
* Vaste aanstelling voor 32-40 uur per week (auto is bespreekbaar);
* 25 vakantiedagen en tal van opleidingsmogelijkheden en behalen van certificeringen;
* Collectieve pensioenregeling met werkgeversbijdrage, arbeidsongeschiktheid-, ongevallen- en ziektekostenverzekering.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32-40
Overige info Ben jij na het lezen van de vacaturetekst geïnteresseerd of wens je aanvullende informatie met betrekking tot deze vacature? Maykel Korndewal staat jou graag te woord via 06-81288290 of [email protected]

Jouw reactie wordt vertrouwelijk behandeld waarbij een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever gerespecteerd wordt. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking/ doornemen functie & organisatie;
 • Kennismaking IT-Manager en HR
 • Gesprek HR & MT/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De klant waarvoor wij een systeembeheerder werven is een informele ICT-dienstverlener gevestigd in Utrecht. Met inmiddels 30+ vaste collega’s positioneren ze zichzelf als business partner op ICT-gebied waarbij ze een adviserende, ondersteunende en/of uitvoerende functie vervullen.

Voornamelijk bij woningcorporaties waar de IT-omgeving gedeeltelijk of geheel is ondergebracht in eigen datacenter en ook de applicaties grotendeels gehost worden. Samengevat een hele afwisselende omgeving om als systeembeheerder werkzaam te zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht