Vacature Support Engineer - Flevoland (3e lijn, Managed Services, MKB 10-200 werkplekken) - Zeewolde

Zeewolde

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een team van 9 directe collega’s vorm je samen het ICT Services Team dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning en continuïteit van tientallen ICT-omgevingen. Voornamelijk MKB in de grootte 10-200 medewerkers actief in de meest uiteenlopende branches. Ben jij op zoek naar een technische support rol waarin je niet meer het eerste aanspreekpunt voor gebruikers bent? Wij zijn ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een ervaren Support Engineer.

Als Support Engineer ben je op zoek naar een functie waarin je jouw technische kennis en vaardigheden kan inzetten om het kennisniveau van de afdeling en de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger plan te tillen. Je denkt graag voorruit in structurele oplossingen voor veelvoorkomende problemen en bent bij escalaties de aangewezen persoon om collega’s en klanten uit de brand te helpen.

Je start binnen het ICT Services Team om wegwijs te worden in de klantomgevingen en collega’s beter te leren kennen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit oplossen van complexe problemen, monitoring klantomgevingen, signaleren van trends en bieden van structurele oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Je adviseert de klanten wanneer nodig en begeleid de support medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling.

Als Support Engineer zal je jouw uitdaging steeds meer zoeken in mogelijk verbetering van de dienstverlening. Je komt af en toe bij klanten op locatie om problemen te verhelpen en informatie in te winnen. Je bent eindverantwoordelijk voor het kennisteam wat inhoudt dat je junior collega’s begeleid, de WIKI bijhoudt maar ook de interne communicatie verzorgt. Je ziet tot slot toe op navolgen van het informatiebeveiliging beleid.

Besturingssysteem: Windows 10 werkplekniveau, Windows Servers 2012/2016/2019. Software: Citrix, PFSense, Ubiquiti, Office365, Azure, Workspace365, Observium, Solarwinds N-Able, Starwind., Hyper-V, VMWare. Hardware: Servers, laptops, desktops, printers, smartphones, switches, routers, firewalls, wifi. Methodieken: Best practices ITIL, scrum en Agile.

lees meer

Functie-eisen Een daadkrachtige, communicatief vaardige collega met de nodige ervaring op een klantgerichte supportafdeling. Je bent bij voorkeur uitvoerig bekend in het zelfstandig ondersteunen en beheren van ICT-omgevingen in de grootte 10 – 200 werkplekken. Je wil jezelf verder ontwikkelingen in het oplossen van structurele problemen en begeleiden van collega’s waarbij je niet meer in de eerste lijn voor gebruikers hangt. Je bent analytisch, resultaatgericht, goed in prioriteiten stellen en haalt energie uit overdragen van kennis aan andere collega’s.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een vaste medewerker wervingen telt ongeveer 40+ medewerkers en profileert zich als een allround ICT-dienstverlener voor het MKB. De focus ligt op ontzorgen van organisaties op ICT-gebied in de grootte 10-200 medewerkers die actief zijn in uiteenlopende branches.

Met een breed scala aan Managed Services waaronder Cloud oplossingen zoals online werkplekken en back-up oplossingen. Op infrastructuur gebied leveren ze internet en telefonie oplossingen. Op security vlak monitoring en proactief beheer van de omgevingen, managed firewall en Wifi oplossingen aangevuld met security awareness trainingen.

Als 3e lijn Support Engineer ben je bij deze organisatie aan het juiste adres als je houdt van een technisch inhoudelijke functie waarbij je ook af en toe op locatie bij klanten komt. Als je houdt van een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Veel ruimte om binnen jouw functie te groeien of evt. de overstap te maken naar consultancy. Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
* Vast dienstverband o.b.v. 32-40 uur p/w;
Overige info Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. De kans collega’s te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en jezelf meer te focussen op de structurele problemen binnen de ICT-omgevingen.

* GEEN DETACHERING maar een vaste baan binnen het ICT Services Team;
* Beschikking over een poule auto voor incidentele klantbezoeken;
* Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiedagen;
* De mogelijkheid om werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren;
* Persoonlijke opleidingsplan en doorgroeimogelijkheden;
* Veel ruimte en waardering voor zelfstandigheid en initiatief.

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek; Eigenaar & HR;
 • 2e gesprek; technische praktijkcase;
 • Voorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Managed Service Engineer in Zeewolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeewolde