Vacature Junior Support Engineer - Houten (Vaste Baan, Managed Services, MKB+ en Enterprise Infrastructuren)

Houten

de Koning
 • de Koning
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Traineeship
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een team van 12 ervaren collegas beheren wij ICT-Infrastructuren voor het MKB en zetten wij onze kennis in bij uitdagende projecten in Enterprise omgevingen. Wij bieden onze medewerkers dus een ideale combinatie van Managed Services en uitdagende projecten!

Ben jij op zoek naar een informele, platte organisatie, waar creativiteit en persoonlijke groei niet afgeremd worden door beperkende factoren? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij zoeken ter uitbreiding van het team een enthousiaste en leergierige Junior Support Engineer.

Je start bij de collegas op de Managed Services afdeling, die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van de ICT-Infrastructuur voor Midden Klein Bedrijven (50-250 gebruikers). Je houdt jezelf bezig met oplossen van incidenten en doorvoeren van changes (b.v. patches, updates, migraties, etc.).

Als Junior Support Engineer zal je op basis van bovenstaande werkzaamheden ontdekken waar jouw interesses en jouw krachten liggen. Door het volgen van opleidingen en ondersteuning van je collegas bieden we jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Je zal naarmate jouw kennis en ervaring groeit steeds meer uitgedaagd worden met complexere opdrachten en projecten. Je leert on-the-job wat projectmatig werken inhoudt en weet na verloop van tijd ook in Enterprise omgevingen jouw draai te vinden.

lees meer

Functie-eisen Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met een (theoretische) basiskennis van ICT-omgevingen. Je hebt bij voorkeur recent een ICT-opleiding op mbo/hbo-niveau afgerond of bent na enkele jaren werkervaring op zoek naar een werkgever, waar je echt kan doorgroeien. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk en bereid een hoop te leren de komende jaren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving de Koning is een expert in IT-infrastructuren en weet alles over migraties, servers, Cloud computing, virtualisaties, security, beheer, hardware, co-locaties en andere IT-oplossingen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring creren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties in Nederland.Naast de projecten voor middelgrote tot grote omgevingen heeft de Koning een eigen Cloud oplossing. KaaS is een Cloud-platform die sinds enige tijd op Nutanix draait.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.250 p/m

Goed salaris.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
> Vast dienstverband o.b.v. 32-40 uur p/w;
Overige info Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. Je bent samen met ervaren collegas verantwoordelijk voor ICT-omgevingen, die variren van 250 tot 10.000 werkplekken.

Je werkt met de laatste technologien en kan daarnaast rekenen op:

> GEEN DETACHERING maar Managed Services gecombineerd met projecten;
> Goed salaris, leaseauto, pensioen, bonusregeling en vakantiedagen;
> De mogelijkheid om werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren;
> Persoonlijk opleidingsplan en doorgroeimogelijkheden;
> Veel ruimte en waardering voor zelfstandigheid en initiatief;
> De ambitieuze en informele sfeer van een kleine club techneuten.

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van de Koning of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Maykel Korndewal via of 033-4779337.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv / intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek: kennismaking Robert de Koning (Directeur);
 • 2e gesprek: technische praktijkcase;
 • Voorstel / ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
06-81288290
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Managed Service Engineer in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten