Vacature Infrastructuur Consultant - Regio Flevoland (Managed Services, Consultancy, Pre-Sales) - Zeewolde

Zeewolde

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een team van 6 ervaren Infrastructuur Consultants zet je jouw kennis- en kunde in bij uitdagende projecten binnen MKB omgevingen. Projecten bij vaste klanten waarbij je adviserend optreedt en technisch uitvoerende werkzaamheden zal verrichten. Ben jij op zoek naar een hecht team binnen een stabiele, platte organisatie in Flevoland? Wij zoeken ter uitbreiding van het huidige team een Infrastructuur Consultant.

Als Infrastructuur Consultant ben je op zoek naar een kans om jouw technische kennis en consultancy vaardigheden verder te ontwikkelen. Je hebt al de nodige ervaring opgedaan met bijvoorbeeld het implementeren, fuseren en/of opsplitsen van ICT-systemen en zou vergelijkbare projecten vaker willen uitvoeren.

Je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren consultants en leert alles omtrent; advies, ontwerp, implementatie, oplevering, overdracht en beveiliging van de ICT-systemen. Je leert vooruitdenken, plannen, het doorzien van mogelijke risico’s en impact voor de beheerorganisatie. Je ondersteunt sales en leert omgaan met verschillende stakeholders en organisatie specifieke uitdagingen.

Als Infrastructuur Consultant zal je naarmate jouw kennis- en ervaring groeit steeds meer uitgedaagd worden met complexere projecten. Je hecht waarde veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw dagelijkse werkzaamheden en houdt van een divers takenpakket. Je deelt makkelijk kennis met collega’s en bent bereid tot het volgen van cursussen en trainingen.

Wat kom je tegen op de werkvloer*;
Besturingssysteem: Windows 10 werkplekniveau, Windows Servers 2012/2016/2019. Software: Citrix, PFSense, Ubiquiti, Office365, Azure, Workspace365, Observium, Solarwinds N-Able, Starwind., Hyper-V, VMWare. Hardware: Servers, laptops, desktops, printers, smartphones, switches, routers, firewalls, wifi. Methodieken: Best practices ITIL, scrum en Agile.

* Er wordt van de consultants verwacht dat ze zichzelf proactief blijven verdiepen in nieuwe oplossingen en de vertaalslag maken richting oplossingen voor de klanten. Bovenstaande is dus voortdurend aan vernieuwing onderhevig.

lees meer

Functie-eisen Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met de nodige werkervaring als bijvoorbeeld systeem- netwerkbeheerder. Je hebt bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van complexe changes in grotere ICT-Infrastructuren en vindt het reguliere beheer eentonig worden. Je wil jezelf verder ontwikkelen als consultant met een focus op complexere projecten. Je bent pragmatisch, gedisciplineerd, verantwoordelijk en bereid een hoop te leren de komende jaren. Ervaring bij een ICT-dienstverlener is een absolute pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De organisatie waarvoor wij een vaste medewerker wervingen telt ongeveer 40+ medewerkers en profileert zich als een allround ICT-dienstverlener voor het MKB. De focus ligt op ontzorgen van organisaties op ICT-gebied in de grootte 10-200 medewerkers die actief zijn in uiteenlopende branches.

Met een breed scala aan Managed Services waaronder Cloud oplossingen zoals online werkplekken en back-up oplossingen. Op infrastructuur gebied leveren ze internet en telefonie oplossingen. Op security vlak monitoring en proactief beheer van de omgevingen, managed firewall en Wifi oplossingen aangevuld met security awareness trainingen.

Als Infrastructuur Consultant ben je bij deze organisatie aan het juiste adres als je houdt van een brede, technisch inhoudelijk rol binnen een hecht team. Een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Er is volop ruimte om te specialiseren en een bijdrage te leveren in product- en dienstenontwikkeling. Meer weten? Neem gerust contact op 033-4779337.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m

Goed salaris.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Uren in overleg
Overige info Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. De kans om te leren van ervaren collega’s en jezelf voor vaste klanten te ontwikkelen tot strategisch partner op ICT-gebied.

* GEEN DETACHERING maar projecten bij klanten waarvoor de IT-omgeving al beheerd wordt;
* Goed salaris, leaseauto, pensioenregeling en vakantiedagen;
* De mogelijkheid om werkzaamheden deels vanuit huis uit te voeren;
* Persoonlijke opleidingsplan en doorgroeimogelijkheden;
* Veel ruimte en waardering voor zelfstandigheid en initiatief.

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand de standaard sollicitatieprocedure. Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 • Beoordeling cv/ intake Maykel Korndewal;
 • 1e gesprek; Eigenaar & HR;
 • 2e gesprek; kennismaking team/ technische vragen;
 • Voorstel/ ondertekenen arbeidsovereenkomst.
Locatie
Regio Flevoland

lees meer

Maykel Korndewal Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0334779337
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zeewolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeewolde