Vacature Teamlead Development - Zeist (32/40 uur p/w)

Zeist

Onetrail
 • Onetrail
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ga jij als meewerkend voorman of voorvrouw bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze development afdeling en jouw leidinggevende capaciteiten? Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om efficiënter, slimmer en vooral leuker te werken binnen ons Development Team. De basis is gelegd en zoeken nu een Teamlead Development om onze ambities verder te realiseren.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een junior Teamlead Development die graag met beide voeten in de modder staat. Je hebt naast een passie voor development bij voorkeur al enige ervaring met het aansturen van een development afdeling of projecten en hebt de ambitie om jouw leidinggevende ervaring verder te ontwikkelen. Je kan constructieve feedback geven en staat bekend om jouw empathisch vermogen, nieuwsgierigheid en geduld. Je beseft dat je energie haalt uit het aansturen, coachen en ontwikkelen van mensen. Daarnaast leef je je graag uit op het schrijven van code en wil je daar je bijdrage in blijven leveren.

Wat ga je doen?
Als Teamlead Development zorg jij voor een goed functionerende ontwikkelafdeling met tevreden en goed opgeleide collega’s. Je ziet toe op correcte implementatie en naleving van overeengekomen procedures en verbetert voortdurend de samenwerking met andere teams.

Je bent betrokken bij het team en voelt goed aan waar de behoeftes liggen. Je weet wanneer het nodig is om als team bijeen te komen maar voert ook doorlopend één op één gesprekken. Je bent altijd beschikbaar bij problemen en coacht collega’s in hun persoonlijke ontwikkeling.

Als Teamlead Development lever je ook een bijdrage aan de overkoepelende doelstellingen van de organisatie. Je houdt de Operations Manager en Development Manager regelmatig op de hoogte. Je adviseert over het individueel functioneren van collega’s en bent betrokken bij de sollicitatiegesprekken.

Je werkt vanuit ons kantoor in Zeist en zal de taken overnemen van een teamlead die doorstroomt naar een ander domein. De verdeling in het werk is momenteel 50 procent teamlead, 50 procent development taken waarbij wij voorzien dat je bij verwachte groei steeds meer tijd aan jouw rol als Teamlead Development zal besteden.

Takenpakket
 • Operationeel verantwoordelijk voor de aansturing van het team en de begeleiding van de teamleden;
 • Het toezien op naleven van de overeengekomen procedures waarbij je mogelijkheden tot verbetering actief onderzoekt;
 • Een actieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van het team in overeenstemming met de vastgestelde doelstellingen;
 • Leveren van input aan de Operations Manager en Development Manager over het functioneren van de teamleden en de gestelde ontwikkeldoelen;
 • Het leveren van een actieve bijdrage in de aanwerving van nieuwe teamleden en begeleiding tijdens de sollicitatiegesprekken;
 • Met regelmaat organiseren van één op één reflectiegesprekken en teambijeenkomsten om waar nodig bij te sturen in de ontwikkeling;
 • Samen met de andere teamleads een actieve rol vervullen in het verbeteren van de samenwerking met andere teams binnen de organisatie;
 • Het monitoren en verbeteren van procedures en beleid op de afdeling die deel uitmaken van het ISO-beleid binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over enkele jaren ervaring als Java of Fullstack Developer;
 • Je bent bekend met de Agile manier van werken;
 • Ervaring als teamlead is een absolute pre;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een pre;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Teamplayer mentaliteit, goed empathisch vermogen, nieuwsgierig en geduldig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Om te werken voor één van de meest innovatieve B2B en Cloud Integrators in Europa is niet voor iedereen mogelijk. "Integratie" in de Cloud is booming. En de development van Onetrail zit hier middenin.

Voor ons staat voorop dat wij met pragmatische innovatieve oplossingen de doelen van onze klanten voor een efficiëntere operatie en grotere klant tevredenheid waar helpen maken. Dit kunnen wij alleen doen door jou de ruimte te geven voor een ondernemende invulling van je werk. Onetrail is een zeer pragmatisch en flexibel bedrijf, je begrijpt dat wij die flexibiliteit ook van jou verwachten. Dat processen goed samen moeten werken snappen we als geen ander, dat geldt dus ook voor de mensen binnen ons team.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

* Marktconform salaris afgestemd op jouw kennis- en ervaring;
Overige info Een verantwoordelijke, leidinggevende functie waarbij je direct een bijdrage levert aan de verdere ontwikkelen van het Onetrail ontwikkelteam. Je start vanuit een meewerkend voorman of voorvrouw positie en geeft leiding aan een team dat momenteel bestaat uit zeven ervaren collega’s.

* Pensioenregeling, laptop en telefoon;
* Centraal gelegen en moderne kantoorlocatie in Zeist, prima te bereiken met OV en auto;
* Mogelijkheid om binnen de organisatie door te groeien naar een managementpositie;
* Volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature?

Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) vertelt jou graag het verhaal erachter. Je bereikt hem via 06 81 28 82 90.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld en we respecteren een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever. Wij zijn flexibel voor wat betreft het inplannen van een gesprek.

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Telefonische kennismaking en doornemen vacature met Maykel Korndewal;
 • Kennismaking Cor Zijlstra (Chief Technologie Officer) en rondleiding kantoor;
 • Functie inhoudelijk gesprek en kennismaking met collega’s.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

lees meer

Contactpersoon Dhr. M. Korndewal
0681288290
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist