Vacature Junior Systeembeheerder - Bunnik (Utrecht)

Bunnik

InToto Netwerk Systeembeheer BV
 • InToto Netwerk Systeembeheer BV
 • Autodidact of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met een team van 15 ervaren collega’s beheren wij ICT-infrastructuren voor het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Utrecht. Op basis van Managed Services waarbij er remote maar ook on-site bij klanten wordt gewerkt. Ben jij op zoek naar een informele, platte organisatie waar je een hoop kan leren en geen nummer bent? Maak dan kennis met InToto.

Als Junior Systeembeheerder word je opgeleid om uiteindelijk zelfstandig als volwaardig systeem- netwerkbeheerder te kunnen functioneren. Je bezit een brede theoretische kennis op ICT-gebied en zoekt een werkgever waar je deze kennis in praktijk kan brengen.

Je bent samen met ervaren collega’s verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-infrastructuur voor Midden- Kleinbedrijven (10-150 gebruikers). Werkzaamheden bestaan o.a. uit het oplossen van incidenten, uitvoeren van changes (b.v. patches, updates, installatie van software, migraties etc.) en reguliere beheerwerkzaamheden die soms op locatie plaatsvinden.

Als Junior Systeembeheerder bij InToto dus geen afgebakende functie maar on-the-job ontdekken waar jouw interesse ligt. Je gaat jouw expertise in de praktijk ontwikkelen waarbij er alle mogelijkheid wordt geboden tot het behalen van certificeringen.

Je krijgt bij ons dagelijks te maken met o.a. ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux.

lees meer

Functie-eisen Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-Architectuur. Je hebt bij voorkeur recent een ICT-opleiding afgerond of bent na enkele jaren werkervaring opzoek naar een werkgever waar je echt kan doorgroeien. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk en bereid een hoop te leren de komende jaren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een allround ICT-dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring gevestigd in Bunnik (Utrecht). Vanuit ons moderne kantoor met uitzicht op de Kromme Rijn ontzorgen wij het Midden- Kleinbedrijf op ICT-gebied. Wij leveren verschillende diensten, die onder andere bestaan uit het installeren en onderhouden van netwerken en computersystemen, het hosten ontwikkelen van websites en webwinkels en het aanbieden van cloudoplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis- en ervaring;
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Vast dienstverband (GEEN DETACHERING) o.b.v. 32-40 uur p/w;
Overige info Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. Wij zijn wendbaar en omarmen nieuwe ideeën en technieken om voor onze klanten de beste oplossing te bieden.
* Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij een duale studie mogelijk is;
* Vergoeding voor studiemateriaal en examens bij certificeringen;
* Twee betaalde studie-uren per week;
* Bruto beloning bij behalen van doelstellingen en certificeringen;
* Een mobiele werkplek, gezamenlijke lunch en leuke uitjes;
* Frisse en moderne locatie die ook met het OV goed te bereiken is.

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290. Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Patrick Das/ Pascal van Doorn;
 • Online Assessment/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek/ ondertekenen overeenkomst.
Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Maykel Korndewal
0681288290
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bunnik